Екипът ни има честта да ви представи своята най-нова игра, която стартира на 04.10 в блога на Loyal Travel. „Познайте дестинацията“ е игра, предназначена за нашите читатели, която освен, че е изключително интересна и забавна, може също да ви донесе невероятни награди! Вижте в какво се състои играта, какви са нейните правила и каква е голямата награда, която очаква своя победител.

Ако сте турист, пътешественик, изследовател или просто любител и ценител на интересните туристически дестинации, подгответе добре фотографската си памет и се заредете за положителни емоции, защото нашата игра ви очаква!

Правилата на играта

От 4.10.16 г. в блога на Loyal Travel ежеседмично ще бъдат публикувани интересни загадки, отправени към нашите читатели. Те ще съдържат спиращи дъха гледки и насоки, описващи туристически дестинации, от различни кътчета по света. Задачата на участниците в играта ще бъде, използвайки жокерите, които предоставяме, да отгатнат кое е точното място, което се крие зад съответната публикация. За валидно участие се счита всеки коментар, който е оставен под статията. Няма да бъдат допускани коментари, които съдържат нецензурни думи, не са свързани с играта или не са написани на кирилица.

Как можете да се включите?

Ако знаете коя е дестинацията, която сме описали в седмичния пост, значи вече сте успели да се справите с по-трудната задача! Следващата ви стъпка е да регистрирате участието си, написвайки верния отговор на кирилица в коментарите под публикацията. По този начин отговорът ви ще бъде зачетен, а участието ви в томболата за нашите награди – гарантирано!

Каква е наградата за победителя?

Всеки понеделник на случаен принцип ще бъде изтеглян победителят на седмицата от всички участници, показали знанията си и познали нашата интригуваща загадка. Късметлията ще получи подарък „Memory game“ – интересна и забавна игра.

За да бъде кампанията още по-интригуваща, за всички участници, екипът ни е подготвил и една голяма специална награда: Всички участници, включили се в ежеседмичната ни игра, участват в томболата за ваучер на стойност 500 лв., който победителят може да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel. На 10 май 2017 г. ще  бъде изтеглено името на печелившия участник.

Подсигурете си място в последното теглене, откривайки коя дестинация се крие зад нашата загадка. Следете блога на Loyal Travel, където всеки вторник от 4 октомври 2016 г. до 01 май 2017 г. ви очаква ново предизвикателство!

Тези от вас, които следят официалната Facebook страница на Loyal Travel, познават вече играта с интересни снимки и загадки, които публикувахме всеки петък. Всяка нова #загадка ще бъде публикувана както в блога, така и във всичките ни канали в социалните мрежи.

Печеливши участници от проведените игри до сега:

Загадка #1 – Наталия Каменова
Загадка #2 – Радослав Първанов
Загадка #3 – Страхил Думанов
Загадка #4 – Катя Вълчева
Загадка #5 – Гергана Христозова
Загадка #6 – Пейчо Димитров
Загадка #7 – Мария Маджарова
Загадка #8 – Татяна Петрунова
Загадка #9 – Радка Торбова
Загадка #10 – Светла Ахпазова
Загадка #11 – Лазар Димитров
Загадка #12 – Мирослава Янева
Загадка #13 – Владимир Хаджииванов
Загадка #14 – Даниела Николова
Загадка #15 – Маргарита Тенева
Загадка #16 – Ками Йорданова
Загадка #17 – Спаска Димитрова
Загадка #18 – Милена Атанасова
Загадка #19 – Нина Стоилова
Загадка #20 – Крема Любчева
Загадка #21 – Силвия Цветанова
Загадка #22 – Теодора Петрова
Загадка #23 – Цветанелия Давидкова
Загадка #24 – Снежинка Братованова
Загадка #25 – Мария Чуненска-Атанасова
Загадка #26 – Галя Парашкевова
Загадка #27 – Мария Вътева
Загадка #28 – Мария Бешева
Загадка #29 – Маргарита Върбанова
Загадка #30- Соня Григорова

81 КОМЕНТАРИ

  1. На 28 юни 1919 г. в огледалната зала на Версайския дворец е подписан мирният договор с Германия, известен като Версайски мирен договор.Това е дворецът Версай,близо до Париж Франция.Тоива е относно загадка №21 Изпраща Пройка Кючюкова