Познайте дестинацията – Загадка #21 – 21. 02. 17

679
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-21

Стартираме двадесет и първата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„, представяйки ви поредния архитектурен шедьовър, който да разгадаете! Вижте дали кратките ни насоки ще успеят да ви помогнат да откриете, какво се крие зад новото ни предизвикателство…

Жокери към загадка #21 от „Познайте дестинацията“

  • Един от най-известните дворци в Европа, пряко свързан с управлението на Луи XIV.
  • В него са подписани много международни споразумения, най-важният сред които е договорът за края на Първата световна война от 28 юни 1919 година.

Ако посочените данни ви подсещат за търсената дестинация, дайте своето предположение като коментар, изписан на кирилица, под публикацията.

Новата седмица ще посрещнем с името на новия ни седмичен победител, затова следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кой е той! С отговора си, изтегленият участник ще заслужи нашата настолна игра „Запомни ме“. А на големия финал на поредицата от загадки ви очаква и голямата ни награда! Късметлията ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Осигурете си шанса да се превърнете в големия ни победител, участвайки редовно в седмичните ни загадки!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Отговорът, който търсихме тази седмица беше Версайкият дворец във Франция! Победителят, който беше изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Силвия Цветанова! Поздравления на печелившата участничка и успех на всички останали в предстоящите ни загадки!

Списък с всички загадки от играта

161 КОМЕНТАРИ