Познайте дестинацията – Загадка #27 – 17.04.18

450
познайте-дестинацията-2

Готови ли сте да се включите в приключението, предоставящо ви шанс за спечелването на 500 лв.? То тогава участвайте в новата загадка #27 от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“, използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #27 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известен замък, построен в първата част на XI век и издигащ се на 855 метра над морското равнище.
  • Замъкът е смятан е за резиденцията на династията Хоенцолерн.

Открихте ли къде се намира търсеното място? То тогава изпишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на новата седмица, на 23 април 2018 година ще изтеглим и победителя, който ще си заслужи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

На финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и името на големия ни победител. Той ще стане горд собственик на ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше замъкът Хоенцолерн, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Галя Орманджиева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта