Познайте дестинацията – Загадка #28 – 24.04.18

560
познайте-дестинацията-2

Включете се в предизвикателството, предоставящо ви шанс за спечелването на 500 лв., участвайки в новата загадка #28 от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“. Вижте кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #28 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известна арка, построена през 298 – 299 година в чест на победата от 298 година на римския император Галерий.
  • Първоначално тя се състои от две части (отделни стени), съединени чрез покрив, увенчани с продълговат купол на четири колони.

Знаете ли къде се намира търсеното място? То тогава изпишете неговото име като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 30 април 2018 година ще изтеглим и следващия победител, който ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на нашите игри от поредицата „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и името на големия ни победител, който ще заслужи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Арката на Галерий, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Иванка Танева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта