За трета, поредна година туристическа агенция Loyal Travel се включва в кампанията „Черен петък“ с ясен фокус върху качеството на продуктите и услугите, които предлагаме с намаления. Кампанията включва огромно разнообразие от разпродажби на оферти за почивки и екскурзии! В списъка с промоционални предложения ще влизат както оферти в последната минута, така и оферти за изгодни пътувания за предстоящата 2020 година.

Какво да очаквате?

Тази година ще разделим кампанията в 3 различни направления, като всяко от тях ще има различни предложения за екскурзии, почивки, хотели и круизи по цял свят, с различни отстъпки и намаления:

  1. Ще участваме в първото по рода си изложение за ексклузивни оферти за екскурзии и почивки – Travel Expo 2019. Събитието ще се проведе на 29.11 и 30.11.19 в НДК, София, а нашият щанд ще бъде централно разположен срещу главния вход на НДК. Очакваме Ви на щанд №12, като там ще откриете ексклузивни оферти за пътувания, които ще са валидни единствено за посетителите на изложението. Повече детайли можете да следите във Facebook събитието, в което ще публикуваме актуална информация и ще загатнем какви оферти ще активираме по време на експото.
  2. Специално за клиентите, които са се абонирали за Loyal Travel Newsletter (нашия имейл бюлетин) ще активираме тайни промо кодове с допълнителни отстъпки за пътувания в България и чужбина. Ако не сте се абонирали за бюлетина – все още имате време! Промо кодовете ще са с органичен брой на използване и за лимитирано време – затова е добре да направите резервацията си максимално бързо. Важно: кодовете за отстъпка ще дават допълнително намаления в цената, дори ако по офертата има активна промоция или ранно записване!
  3. В сайта на Loyal Travel ще бъде активирана отделна категория „Черен петък“, в която ще публикуваме над 150 допълнителни предложения за пътувания по цял свят с намаления от 3% до 35%. Специалните предложения ще бъдат активни не повече от 48 часа, като ще можете да направите своята резервация онлайн по всяко време на денонощието.

Как да се подготвите?

Ако посетите щанда ни на Travel Expo ще можете да направите резервацията на място, като ще получите цялата нужда информация по имейл и ще можете да достъпвате всички документи по резервацията онлайн, по всяко време. Включително и ще можете да направите онлайн плащане, няма да е задължително да правите плащане на самия щанд или по време на изложението.

Ако ще ползвате промо код за намаления по някоя оферта е важно да знаете, че повечето оферти за почивки и хотелски резервации позволяват да се направи резервация на до 1 стая наведнъж. Т.е. ако ще искате да резервирате повече от една стая ще трябва да повторите процеса няколко пъти или да го правите няколко човека успоредно – така ще си гарантирате, че няма да свършат местата преди да сте приключили с резеврвацията.

За всякакъв вид резервация се изискват лични данни за да бъде генерирана резервацията и прилежащите документи към нея:

  • Три имена, ЕГН, Адрес по лична карта, Телефон, Имейл – за Възложител по резервацията
  • Три имена, ЕГН – за всички туристи по резервацията.

Добре е да разполагате с личните данни при правенето на резервацията, за да можете да завършите целия процес и да получите статус „Потвърдена“. За всяка резервация и плащане ще получавате имейл известие и прилежащите документи.

Поканете свои близки и приятели, с които възнамерявате да пътувате, да се абонират за Loyal Newsletter – така и те ще могат да получат навреме информация за старта на кампанията и да разгледат офертите, които ще са валидни само за имейл абонатите.

Прочетете статията в нашия блог, в която разказваме стъпка по стъпка как се прави онлайн резервация в 4 лесни стъпки.

Важно е да знаете, че:

  • Всяка оферта ще има индивидуални условия за резервация и плащане. Т.е. може да има оферти, които изискват да се плати само депозит, но може да има и оферти, които ще изискват да се плати 100% от сумата. Цялата тази информация ще бъде видима в резервационния процес и ще бъдете информирани предварително.
  • Всички резервации към Loyal Travel се случват онлайн в реално време и няма нужда наш оператор да потвърждава или да преглежда резервацията ви. Ако резервацията ви стои „чакаща“ значи има липсващи данни, ако резервацията ви е получила статус „потвърдена“ – значи всичко е наред и можете да си подпишете договора и да преминете към стъпката с плащането.