1. Предложения с до 50% намаление от кампанията “Тайни оферти”

Една от най-големите привилегии за имейл абонатите на Loyal Travel е участието им в най-новата ни кампания “Тайни оферти”. Благодарение на нея абонираните за електронния ни бюлетин имат възможността да получават тайни отстъпки, предназначени само за определена група клиенти. Намаленията на нашите “Тайни оферти” варират от 10 до цели 50% и определено не са за изпускане!

2. Изненади и подаръци за рождения ви ден

Тъй като ценим нашите клиенти, ние се стремим да им благодарим за тяхното доверие, поднасяйки им много изненади и подаръци! Ако сте наш имейл абонат, освен нашите сърдечни пожелания, за своя празник ще получите и специален подарък от Loyal Travel!

3. Информация за актуални промоции и намаления

Абонирането в електронния ни бюлетин ще ви информира за всички промоционални оферти, отстъпки и намаления на нашите предложения. Чрез вашия абонамент ще можете да разбирате първи за всички изгодни цени и промоции!

4. Специални покани за събития

Като имейл абонати на Loyal Travel, вие ще бъдете поканени на всички събития, в които ние участваме и към които можете да проявите интерес! Предоставяйки  специални покани за нашите абонати, ние се стремим да ги направим част от всички мероприятия, които организираме!

5. Интересна информация

Една от основните ни цели е предоставянето на полезна информация на нашите клиенти. Абонираните за бюлетина ни потребители ще откриват в своите електронни пощи интересна и полезна информация, идваща директно от Loyal Blog!

6. Тематични оферти

Майски или септемврийски празници, летни ваканции, екзотични пътешествия, ски почивки, коледни и новогодишни екскурзии – можете да бъдете сигурни, че като наш имейл абонат вие ще получавате всички актуални тематични оферти, към които проявявате интерес!

7. Полезни съвети

Освен всички изгодни оферти, Loyal Travel ще ви предостави и редица полезни съвети за вашето пътуване. Ще се опитаме да ви бъдем от полза не само по време на вашата почивка, но и ще ви помогнем с насоки относно приготовленията за нея!

8. Актуална информация за свободни места

Ако сте наш имейл абонат ще имате възможност да получавате информация за свободните места в предлаганите от Loyal Travel оферти. Можете да очаквате от нас и всички актуални Last minute оферти, отговарящи на вашия вкус!

9. Интересни дестинации

Всички абонирани за електронния ни бюлетин клиенти могат да очакват на e-mail адреса си изключително интересни материали от блога на Loyal Travel, разказващи за интригуващи дестинации, които да посетите. Ще ви информираме за най-приятните и екзотични кътчета на земята, които определено заслужават вашето внимание!

10. Възможност за предоставяне на обратна връзка

Като наш клиент, мнението ви за работата ни е от изключителна важност нас! С цел винаги да подобряваме качеството на предлаганите от Loyal Travel услуги, ние предоставяме възможност на нашите абонати да дадат своята оценка за всичко, което правим. Като клиент, записал се в електронния ни бюлетин, вие ще можете с лекота да споделите с нас собственото си мнение относно цялостното ви обслужване от туристическа агенция Loyal Travel!

Абонирайте се за Loyal Newsletter

1 коментар