Искате ли да се потопите в лукса и очарованието на едни от най-скъпите места в света? То тогава последвайте ни, защото днес ще ви разкажем за най-скъпите частни острови, отдавани под наем!

Коко Прайв Куда Хити, Малдиви

Известно е, че Коко Прайв е един от най-предпочитаните ​​острови на Малдивите. Мястото беше отворено преди по-малко от десетилетие и оттогава е успяло да се превърне в една изключително търсена луксозна дестинация. Основното помещение на острова е двуетажна резиденция, оградена с прекрасни палмови дървета. Има и 5 вили с по една спалня, като няколко от тях са оборудвани с инфинити басейни.

Коко Прайв Куда Хити, Малдиви / Снимка: http://www.addtobucketlist.com/worlds-most-expensive-private-islands-available-on-rent/10/

На разположение на гостите са яхти, моторни лодки и редица възможности за практикуване на водни спортове. Коко Прайв има също така денонощен спа център и готвач, който приготвя вкусни, персонализирани ястия на своите клиенти. Наемането на острова ще ви струва впечатляващата сума от 45,000 щатски долара за нощ, като цената е за група от 10 гости.

Остров Некър, Британски Вирджински острови

Следващото ни предложение, неоспоримо попадащо в списъка с най-скъпи острови, подходящи за наемане е остров Некър. Мястото е изключително популярно, най-вече защото е собственост на милиардера Ричърд Брансън.

Остров Некър, Британски Вирджински острови / Снимка: http://www.addtobucketlist.com/worlds-most-expensive-private-islands-available-on-rent/11/

Отдаването под наем струва 48 000 долара на нощувка и е подходящо за не повече от 30 гости, настанени едновременно. Има екип от 80 души, който да се погрижи дори за най-големите прищявките на гостите на острова. Точно тук се провежда сватбата на основателя на Google – Лари Пейдж.

Частният остров Велаа, Малдиви

Сгушен в южноазиатския регион на Малдивите в Индийския океан, частният остров Велаа е собственост на чешкия цар Иржи Смейк и се смята за най-добре управляваният частен остров. Разполага с девствени плажове с бял пясък и тюркоазени сини води, в допълнение към фитнес зала, добре оборудван спа център и редица удобства за отдих, включително голф академия, тенис кортове и други.


Частният остров Велаа, Малдивите / Снимка: http://www.addtobucketlist.com/worlds-most-expensive-private-islands-available-on-rent/12/

Освен всичко това, храната, която се сервира на острова, е изключително вкусна! Луксозният курорт разполага с 45 вили и има капацитет да приюти цели 80 души, като цената за нощувка ще достигне до 1,8 милиона долара при ексклузивна резервация за 6 нощувки.

Исла Тагомаго, Ибиса

Този любим остров на всички знаменитости, сгушен на брега на Ибиса, е известен със своето удивително спокойствие. Това е едно страхотно предимство предвид факта, че Ибиса се превръща през годините в притегателен център за любителите на партита, които искат да се възползват максимално от блясъка на региона. Островът, разбира се, е разположен далеч от буйните нощни клубове.


Исла Тагомаго, Ибиса / Снимка: http://www.addtobucketlist.com/worlds-most-expensive-private-islands-available-on-rent/13/

Наемът на Исла Тагомаго достига до 109,000 долара на седмица. Гостите могат да се насладят на множество разнообразни дейности, сред които наблюдение на птици и практикуване на водни спортове.

Воава, Малдивите

Вовава е най-скъпият частен остров в света, в който се намира луксозната хотелска верига – Four Seasons. Новооткритият остров е на разположение на своите ексклузивни наематели и може да приюти не повече от 22 гости едновременно. Този просторен имот се състои от вила на плажа, къща на плажа и вила над водата, включваща седем луксозно обзаведени спални.


Воава, Малдивите / Снимка:
http://www.addtobucketlist.com/worlds-most-expensive-private-islands-available-on-rent/14/

Настаняването на острова предлага добре обзаведен спа център, библиотека, фитнес зала, игри на закрито, три басейни и частна яхта. Луксът и неприкосновеността на личния живот на гостите се равняват на впечатляващите 46,360 долара за нощ!