В навечерието на най-светлия празник Рождество Христово приемете моите най-топли пожелания за здраве, благоденствие и мир. Нека сърцата ни да бъдат изпълнени с благодарност за онова, което имаме и което сме.

Тези дни преди Новолетието да си спомним уроците на миналото и отправим поглед напред към бъдещето с надежда за по-добри дни. Вярваме, че настъпващата 2017 година ще бъде вдъхновена и успешна, изпълнена с нови пътешествия, незабравими преживявания и покорени върхове, с много обич и с безброй споделени мигове с любими хора. Очаква ни година на сбъднати мечти!

Каква беше 2016 година за нас

Отива си една година на търсене, на промени и растеж, на трансформация и търсене на нова посока. Беше значима, защото бе годината, в която изградихме основите на новия път, по който туристическа агенция Loyal Travel ще поеме!

Откриха се нови хоризонти, предприехме нови начинания и с още по голяма сила дадохме всичко от себе си, за да помагаме на нашите клиенти да сбъдват мечтите си, да преживяват и откриват света!

Какво ни предстои през 2017

Настъпването на новата година носи у всеки един от нас очакване за ново начало, нови хоризонти и нови мечти. Насочвайки се към осъществяването на тези мечти, ние  променихме облика на Loyal Travel и така ще посрещнем Новолетието.

Ще ви представим изцяло обновения ни облик, които  смятаме, че по-добре ни изразява. В него умело  се съчетават неограничените възможности, този облик е извор на положителни, слънчеви емоции, които искаме да ги предадем на всички вас. Промяната на външния ни вид е отражение на постоянно променящата се динамичната среда и е израз на желанието ни за усъвършенстване. Надяваме се да ви хареса новата  ни визия, а от новата посока, която сме поели да черпите вдъхновение за нови пътешествия.

И докато до сега мотото ни приканваше: „Следвай мечтите си“, то от Новата 2017 за нас „Мечтите стават преживявания“. С промяната на водещия ни мотив ще ви призовем да превърнете вашите съкровени мечти-пътешествия в истински значими мечти-преживявания! Активности, откривателство, релакс, история, изкуство, природа, култура, традиции, обичаи, вкусове, аромати … такива ще са призмите на нашите програми.

Очакват ни нови приключения, нови брегове, прекрасни изгреви и вълнуващи залези, истински ценни и възхитителни кътчета, защото пътуванията не са просто покорени дестинации, а нови невероятни преживявания, до които ще се докоснем заедно!

Весела Коледа и щастлива Нова година!