Излязоха официалните резултати от проучването Graduate Survey, което изведе списъка на 50-те най-предпочитани български работодатели. Ние, екипът на туристическа агенция Loyal Travel, с радост искаме да ви съобщим, че студентите нареждат агенцията ни сред най-желаните компании в България!

Престижното изследване на ToTheTop Agency бе проведено от 15 март до 19 май 2017 година и в него участваха общо 7003 студенти от 51 български висши учебни заведения. Благодарение на отговорите, предоставени в подробната онлайн анкета, организаторите успяха да формират за първи път класацията „Топ 50 най-предпочитани компании от студентите в България”.

loyal-travel-топ-50

Освен за желаното работно място, студентите бяха допитани също за причините, поради които искат да продължат професионалното си развитие именно в тези компании. Проектът има за цел да проследи перспективите, които участниците откриват пред себе си след дипломирането им.

Loyal Travel е единствената туристическа агенция, присъстваща в ТОП 50

Сред останалите предпочитани от студентите работодатели се нареждат банкови институции, телекомуникационни и IT компании, но единствената туристическа агенция, присъстваща в списъка от ТОП 50 е именно Loyal Travel!

Според данните от направеното проучване, анкетираните участници смятат, че най-важните характеристики на бъдещият им работодател включват силната фирмена визия, установената култура на компанията и възможността за получаване на добра референция за бъдещата им кариера.

Стремейки се да отговорим на всички тези изисквания, през годините успяхме да се превърнем в една от утвърдилите се фирми, изградила приятна работна атмосфера и силни взаимоотношения със своите клиенти и партньори.

loyal-travel-екип

Резултатът от проучването и насоките, дадени от допитаните студенти ще успеят да ни помогнат да отговорим още повече на желанията на бъдещите попълнения на нашия сплотен екип!

С присъствието ни в настоящата класация си обещаваме да бъдем още по-отворени към новото, все повече да насочим усилията си към пълното удовлетворение на нашите служители и с тяхна помощ да се изкачим още по-високо! Помогнете ни да постигнем всичко това…

…като станете част от екипа на туристическа агенция Loyal Travel!

С разширяването на дейността си, имаме все по-голяма нужда от мотивирани и позитивни професионалисти, с които да продължим да покоряваме нови висоти! Във връзка с това разрастване на туристическа агенция Loyal Travel, търсим подходящия кандидат, за когото туризмът е сферата, в която желае да усъвършенства своите умения.

Имате креативно мислене, осмелявате се да поемате отговорност и обичате да сте сред хора? Притежавате опит в туристическия бранш и обичате да пътувате? То тогава изберете да станете част от нашия екип, превръщайки се в новия ни агент продажби!

Срещу усърдната ви работа ние можем да ви предложим твърдо възнаграждение + бонус система, инвестирайки постоянно в повишаването вашата професионална квалификация. Ще ви осигурим иновативна и различна работна среда и непрекъснати вътрешнофирмени обучения.

Станете ли част от екипа ни, обещаваме да ценим високо вашето мнение и да подпомогнем изцяло професионалното ви развитие в сферата!

Ако смятате, че Loyal Travel е вашата компания и ние сме агенцията, с която искате да откриете нови хоризонти – тогава вие, сте нашият човек!

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА