Само няколко месеца след като обявихме победителката в първия сезон, играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ се завръща с нови сили! Пригответе се за нова поредица от вълнуващи предизвикателства и нова доза прекрасни награди, защото започва „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Правилата на играта

Правилата на играта ни остават същите – всяка седмица в блога на Loyal Travel ще публикуваме нова, интригуваща загадка. Освен снимка на търсения обект, ще добавяме и кратки насоки, подсказващи къде се намира популярната забележителност. Както и в предишното ни издание, за валидно участие се счита всеки коментар, публикуван под съответната статия в блога. Не се допускат коментари, съдържащи нецензурни думи, несвързани с играта или които не са написани на кирилица.

Как можете да участвате

Първата ви задача ще бъде да познаете мястото, което се крие зад загадката ни. Следващата ви стъпка е да регистрирате участието си, изписвайки верния отговор на кирилица в коментарите под публикацията в блога. По този начин отговорът ви ще бъде зачетен, а участието ви в томболата за нашите награди – гарантирано!

Наградите, които ви очакват

Ако все още не сте били част от предишните ни игри, добре е да знаете, че срещу вашите отговори можете да получите страхотни награди!

Всеки понеделник на случаен принцип ще бъде изтеглян седмичният победител от всички участници, познали дестинацията зад нашата загадка. Късметлията ще получи интересната и забавна игра – „Memory game“.

А що се отнася за специалната ни, голяма награда – всички участници, включили се в седмичните ни предизвикателства, участват в томболата за ваучер на стойност 500 лв.! Победителят в „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще може да използва подаръка си за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Подгответе се добре и участвайте редовно в нашите загадки, защото на 14 май 2018 година ще бъде обявено името на печелившия участник!

Следете блога на Loyal Travel, където всеки вторник от 17 октомври 2017 г. до 07 май 2018 г. ви очаква ново предизвикателство!

Печеливши участници от проведените игри до сега:

Загадка #1 – Мария Захариева
Загадка #2 – Анелия Абаджиева
Загадка #3 – Лилия Милушева
Загадка #4 – Иво Григоров
Загадка #5 – Христина Секулова
Загадка #6 – Красимира Станчева
Загадка #7 – Нина Нейкова
Загадка #8 – Румяна Димитрова
Загадка #9 – Валерия Георгиева
Загадка #10 – Ваня Пенчева
Загадка #11 – Йонка Симеонова
Загадка #12 – Габриела Димитрова-Николова
Загадка #13 – Анелия Атанасова
Загадка #14 – Ава Батсова
Загадка #15 – Данка Каменова
Загадка #16 – Петко Томов
Загадка #17 – Кристина Христова
Загадка #18 – Ели Георгиева
Загадка #19 – Грета Анкова
Загадка #20 – Светла Савова
Загадка #21 – Зоя Михайлова
Загадка #22 – Дима Иванова
Загадка #23 – Пенка Богоева
Загадка #24 – Изабела Версано
Загадка #25 – Славянка Бабаяшева
Загадка #26 – Красимир Кръстев
Загадка #27 – Галя Орманджиева
Загадка #28 – Иванка Томова
Загадка #29 – Радостина Ваклина

4 КОМЕНТАРИ