Любители сте на пътуванията и обичате да откривате и запечатвате света с обектива на вашия фотоапарат? То тогава, не се колебайте последвайте ни в нашето най-ново приключение, което ще ни отведе отвъд границите на любителската фотография!

Ние, екипът на туристическа агенция Loyal Travel, съвместно с най-големия фотографски сайт PhotoCafe, имаме удоволствието да ви предложим едно различно пътуване. Такова, което ще направи преживяването ви по-пълно, ще ви зареди емоционално и ще останете удовлетворени от това, че сте научили повече за фотографията, как да намирате  нов фокус и различен ъгъл, за възможностите на фотоапарата, който имате, за неговите силни и слаби страни. Пътуване, което ще ви покаже как не само да виждате удивителните красоти, до които ще ви заведем, а и да запечатате  завинаги магията на този миг!

Още за нашите фотопътешествия

Екскурзиите –  „Фотопътешествия“ –  ще ви отведат до различни дестинации и  ще са подчинени на определена тема.  Всяко пътуване ще бъде предшествано от предварителна среща – лекция и обучение по фотография, водена от едни от най-добрите водещи специалисти фотографи!

По време на пътуването, менторите – професионални фотографи  ще задават  интересни и вълнуващи фото предизвикателства по дадена тема. Вечерите ще завършват с преглед и обсъждане на направеното и сниманото от деня, с ценни съвети и разговори за предстоящото.

След завръщането участниците във фотопътешествието, ще имат възможност да се включат с подбрани снимки във фото изложба, която ще представи в кадри най- интересното и  най-вълнуващото от пътуването. Авторите на най-добрите снимки ще бъдат отличени с награди, а фотографиите ще бъдат публикувани он-лайн.

Запознайте се с менторите

Представяме ви фотографите Елена Масларова – Лени и Иван Масларов – Джъмбо.

Двамата поставят началото на най-големият фотографски уебсайт – PhotoCafe и признават, че споделят страстта им към изкуството и пътешествията. С над 25 години професионален опит зад гърба си, Джъмбо днес е реализирал цели 11 прекрасни изложби. Висшето си образование завършва в Нюйоркския институт за фотография, а след това се насочва към операторско майсторство в НАТФИЗ.

Лени от своя страна е маркетингов специалист, който се обръща към графичния дизайн и фотографията. Благодарение на огромната си любов към изкуството и доказаните си фотографски умения, тя успява да улови артистичния дух на всяко място. Ценител е на архитектурата и винаги търси перфектния ъгъл, от който да пресъздаде един наистина живописен кадър!

Станете част от предстоящите ни фотопътешествия!

И ако успяхме да предизвикаме любопитството и интереса ви към това удивително изкуство, то тогава включете се в нашето вълнуващо предизвикателство! Следете всички оферти по специалната ни програма и изберете вашата дестинация още сега! Първата ни спирка са коледните базари във Виена, а следващите ни незабравими фотопътешествия тепърва предстоят!