Пригответе се за най-изгодните оферти и най-неустоимите предложения на годината, защото на 24 ноември 2017 година точно в 07:00 часа туристическа агенция Loyal Travel обявява началото на „Черен петък“! Искаме да споделим радостта си, че сме една от туристическите агенции допуснати да публикуват промоционални оферти за „Черен петък“ в платформата и кампанията на един от най-големите онлайн магазини – eMAG Bulgaria. Там ще откриете ограничени оферти с възможно най-големите отстъпки за предстоящи пътувания през зимата, пролетта и лятото.

В какво се състои кампанията „Черен петък“ на Loyal Travel

Кампанията включва огромно разнообразие от разпродажби на оферти за почивки и екскурзии! В списъка с промоционални предложения ще влизат както оферти в последната минута, така и оферти за изгодни пътувания за предстоящата 2018 година.

Общи условия на кампанията

Промоционалният сайт на Loyal Travel ще бъде активен само от 07:00 часа на 24. 11. до 23:55 часа на 24. 11.2017 г. Всички оферти са с фиксиран брой места и ще са валидни до изчерпване на свободните количества. Към всяка оферта ще откриете подробно описани общи условия за това как можете да направите вашата резервация.

Не забравяйте, че промоциите важат само за нови резервации, направени в рамките на деня. Всяка резервация ще се счита за потвърдена единствено при генериран договор и внесен депозит в рамките на 24 часа след като е изпратена резервацията.

За вашето незабравимо онлайн пазаруване, сме ви подготвили бета версия на новия уебсайт на туристическа агенция Loyal Travel. През секцията „Черен петък“ на сайта ще можете да направите изцяло онлайн резервация, да заплатите вашата оферта и да генерирате всички необходими документи.

Само по време на кампанията ще имате възможност да се докоснете до част от новата, обновена визия на официалния ни сайт. Със завършеният му вид и пълната му функционалност ще ви изненадаме още през следващата 2018-та година.

Побързайте! Имате по-малко от 24 часа да откриете вашето неустоимо предложение!

ПАЗАРУВАЙТЕ СЕГА!