Направете различен подарък – подарете пътешествие

Бъдете винаги оригинални със своя подарък

4390

Колко често ви се е случвало да не можете да измислите подходящ подарък за близък? Колко често ви се е случвало да подарявате вещ, която не винаги е достатъчно практична или полезна за отсрещния човек? 

Подарете преживяване!

За да ви помогне да се справите с това предизвикателство, Loyal Travel ви предоставя уникалната възможност да направите един истински оригинален подарък – ваучер за пътуване!

И ако ви трябват причини защо си заслужава да подарите подобно преживяване на най-близките си хора, ето няколко:

  • Подарявате спомени, които ще се помнят вечно!
  • Стимулирате и мотивирате любимите си хора да отворят мирогледа си и да се потопят във все повече и разнообразни култури!
  • Дава възможност за споделяне на пътуването и ражда спомени, които са за цял живот. Нови места, вкусове, култура и приятелства 🙂

Какво печелите вие като подарите ваучер за пътуване?

Избирайки подаръчен ваучер за пътуване от туристическа агенция Loyal Travel вие ще спестите изключително много време! Всичко се случва само за няколко минути и изцяло онлайн – директно във вашия Facebook Messenger или на телефон 0700 20 422! 

За кого е подходящ този подарък?

И най-хубавото е, че подаръчният ваучер за пътуване е подходящ за абсолютно всички! За родители, за близки и далечни роднини, за приятелски семейства или за вашата половинка! А защо не и за служителите във вашите компания, за ваш скъп колега или преподавател? Това невероятно преживяване ще подари усмивка на всеки любим човек!

Не забравяйте също, че поводите да направите този подарък също са неограничени! Без значение дали ще подарите дългоочакваното пътуване за рожден ден, имен ден, важен юбилей или годишнина, близките ви ще се зарадват за този уникален подарък! А, ако искате да се откроите с впечатляващ подарък тази Коледа или Нова година, вече знаете какво трябва да направите! 

За какво може да се ползва този уникален подарък?

Получателят на подаръчния ваучер за пътуване сам решава как и кога да ползва ваучера и стойността му. Единственото условие е, че сумата по ваучера не може да се възстановява като левова равностойност – т.е. необходимо е да се ползва за услуга, която струва колкото е стойността на ваучера или по-скъпа, в случаите когато получателят е необходимо да доплати разликата.

Получателят може да избира от следните вълнуващи услуги:

  • Екскурзии и почивки от обявените оферти в сайта на Loyal Travel
  • Хотелски резервации по цял свят, включително и хотели, които не се предлагат в сайта на Loyal Travel. Необходимо е получателят да се свърже с нас и да направи запитване
  • Самолетни билети до всички точки на света.
  • Круизи – над 3000 маршрута. 
  • Всяка друга туристическа услуга – наем на кола или организиран транспорт, чартърни програми, екскурзоводско обслужване, медицинска застраховка или тематично пътуване. 

Как да направите най-уникалния подарък?

Поръчването на ваучер за пътуване с изключително лесно и бързо. Можете да използвате един от следните начини:

Минималната стойност на един ваучер за пътуване с 150 (сто и петдесет) лева, а максималната стойност е 10 000 (десет хиляди) лева. Стойността на ваучера се заплаща на 100% в момента на поръчката и преди получаването му.

Ако изберете вариант, в който поръчвате ваучера дистанционно – ние ще го изпратим с куриер в рамките на 2 работни дни с подходяща опаковка и директно готов за подаряване 🙂 

Можете да се запознаете и с общите условия за ползване на подаръчен ваучер за пътуване

Нашият екип е на разположение да съдейства с всякакви идеи за пътуване, за да реализираме най-незабравимото пътешествие, по вашия личен сценарий!