Познайте дестинацията – Загадка #26 – 10.04.18

709
познайте-дестинацията-2

Новата загадка от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е вече тук! Играйте за шанс за спечелването на ваучер за пътуване на стойност 500 лв., откривайки мястото, което този път се крие зад загадка #26! Използвайте насоките ни по-долу и дайте своя отговор…

Жокери към загадка #26 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Емблематично стълбище, съставено от 138 стъпала.
  • Стълбището е проектирано от архитекта Francesco de Sanctis.

Успяхте ли да разберете къде се намира търсеното място? То тогава напишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 16 април 2018 година ще изтеглим победителя, заслужил нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

Не пропускайте също и тегленето на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“, защото тогава ще обявим и големия ни победител. Той ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътешествие с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка бяха емблематичните испански стъпала в Италия, а участникът, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Красимир Кръстев! Поздравяваме печелившия ни участник и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта