Познайте дестинацията – Загадка #18 – 31.01.17

686
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-18

Готови ли сте за новата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„? Тази седмица сме ви приготвили поредната екзотична забележителност, срещу която ви предлагаме възможност за спечелването на 500 лв.! Вижте насоките към новото ни предизвикателство…

Жокери към загадка #18 от „Познайте дестинацията“

  • Четвъртият най-висок хотел в света, разположен на 321 метра над земята.
  • Сградата е построена върху изкуствен остров и олицетворява формата на корабно платно.

Регистрирайте отговора си като коментар, изписан на кирилица под публикацията ако се досещате коя е търсената дестинация.

В началото на следващата седмица ще обявим името на седмичния ни победител в официалната ни Facebook страница. За него сме подготвили забавна мини-настолна игра „Запомни ме“! На финала на поредицата ни от игри, ще изтеглим на случаен принцип и името на големия ни победител в „Познайте дестинацията“. За него туристическа агенция Loyal Travel ще предостави ваучер на стойност 500 лв., с който да се наслади на следващото си незабравимо пътуване!

Всеки вторник ще ви очакват нови седмични загадки, които ще ви помогнат да се превърнете в големия късметлия на „Познайте дестинацията“!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Тази седмица търсената дестинация беше екзотичният Дубай и в частност – известният хотел Бурж ал Араб. Участникът, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Милена Атанасова! Поднасяме поздравленията си на седмичната ни победителка, а на всички останали пожелаваме късмет в предстоящите ни загадки от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта