Познайте дестинацията – Загадка #1 – 04.10.16

2309

Както вече ви съобщихме, стартирахме нова ежеседмична игра – „Познайте дестинацията“. Ако искате да участвате в първата загадка на играта, опитайте се да разберете коя туристическа дестинация е показана на снимките. Припомняме ви, че по този начин играете както за забавни награди всяка седмица, така и за тегленето на нашата голяма награда – ваучер на стойност 500 лева за следващо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel.

Ето няколко жокера:

  • Древноримски амфитеатър от 1 век от нашата ера, който местните наричат просто „Арената“.
  • Шестият по големина амфитеатър в света.

Досетихте ли се вече коя известна туристическа дестинация се крие зад нашата загадка? Тогава побързайте да споделите с нас отговора си на кирилица по-долу в коментарите, за да се регистрирате за участието в томболата за нашите невероятни награди.

Името на печелившия ще бъде изтеглено на случаен принцип в понеделник (10.10.16 г.). Следете блога ни, за да разберете дали сте избрания победител и не забравяйте да участвате всяка седмица в следващите издания на “Познайте дестинацията“ – може вие да сте късметлията спечелил ваучер на стойност 500 лв. за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel. Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

За всички, които участваха в нашата седмична загадка – правилния отговор, както се досетихте, беше амфитеатърът в Пула, Хърватия. Изтегленият участник, отговорил правилно на нашата седмична загадка е Наталия Каменова. Поздравления на нашия седмичен победител, а на всички останали – успех в следващите ни игри!

Списък с всички загадки от играта

187 КОМЕНТАРИ

  1. Дестинацията е град Пула, пристанищен град в Хърватия на Адриатическо море. На снимката е показан амфитеатърът в Пула,единственият оцелял римски амфитеатър, построен е в периода 27 г. пр.н.е. Амфитеатърът е сред 6-те най-големи оцелели римски арени в света. Той е също и най-добре запазеният монумент от античността в Хърватия.

    • Здравейте, Наталия!
      На случаен принцип изтеглихме именно Вашият коментар като победител в седмичната загадка. На посоченият имейл Ви изпратихме съобщение с дейтали как да получите наградата.
      Честито и продължавайте да участвате в останалите загадки – така шанса да спечелите голямата награда (ваучер за пътуване на стойност 500 лева) се увеличава.

  2. Това е амфитеатърът в Пула,Хърватия – един от най-добре запазените римски амфитеатри в света,построен през 1 век пр.Хр. ,почти по същото време когато е построен и Колизеумът в Рим.

  3. Шестият по големина амфитеатър в света се намира в град Пула, Хърватия. В миналото той побирал 23000 зрители. Бил построен за гладиаторски битки и боеви с диви животни. Само са запазени истинските стени.

  4. Това е Амфитеатъра в град Пула, Хърватия. Той е шестия по големина амфитеатър в света. В древни времена, той е можел да побира 23 000 зрители. Амфитеатърът е бил построен за гладиаторски битки и боеви с диви животни.

  5. Наталия Каменова е изтегленият победител, отговорил правилно на първата ни загадка от играта „Познайте дестинацията“. Тя ще получи нашата седмична награда – „Memory game“. Поздравления на печелившaта участничка, а на всички останали – успех в следващите ни предизвикателства! Очаквайте новите ни загадки всеки вторник в блога на Loyal Travel.