Познайте дестинацията – Загадка #20 – 14. 02. 17

706
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-20

В седмицата на влюбените и точно на 14 февруари отправяме към вас новата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„! За да ви потопим в романтичната атмосфера на този невероятен празник ще ви предложим място, свързано с популярна любовна история! Вижте кратките ни насоки и разберете коя дестинация сме скрили днес….

Жокери към загадка #20 от „Познайте дестинацията“

  • Къща с малък балкон, присъстваща в популярна шекспирова пиеса.
  • Пред сградата се намира бронзова статуя, изобразяваща главната героиня на трагедията.

Досетихте ли се коя история имаме предвид? Ако персонажите са ви познати, посочете коя е търсената дестинация в коментар под публикацията, изписан на кирилица.

Следващият понеделник ще стане ясно името на новия ни седмичен победител. За да узнаете първи кой е той, следете нашия блог и официалната ни Facebook страница. За него сме предвидили настолна игра „Запомни ме“, а на финала на поредицата от игри ще изтеглим и притежателя на голямата ни награда! На 10 май ще бъде изтеглен късметлията, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel. Ще превърнем мечтите на един от вас в незабравими преживявания!

Участвайте редовно в нашите седмични загадки и си осигурите шанса точно вие да сте големия победител на „Познайте дестинацията“!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Търсената дестинация тази седмица беше къщата на Жулиета във Верона, Италия! Късметлията, изтеглен на случаен принцип в седмичната ни томбола е Крема Любчева! Поздравления на победителката, а на всички останали пожелаваме късмет в предстоящите ни предизвикателства!

Списък с всички загадки от играта

168 КОМЕНТАРИ

  1. Taка наречената къща на Жулиета във Верона- набедена за такава, но реално нямаща нищо общо с реални събития и лица. Всъщност Ромео и Жулиета са художествени герои, но подобни истории (за враждуващи семейства и невъзможна любов), са били често явление.

  2. Относно загадка №20 това е къщата на Жулиета от трагедията на Шекспир“Ромео и Жулиета“.гр.Верона,Италия.Хората се редят на опашка,за да се снимат със статуята
    хващайки я за дясната гръд.Балконът е сложен допълнително към сградата за да отговаря на литературното произведение.Можете да напишете някакво любовно желание на къс хартия и да го промушите в някоя шупла на сградата или из двора.Вътре в къщата има книга и Вие можете да си напишете някакво пожелание/не коментар за да го наречем музея/.Има и къща на Ромео в градчето,но аз лично не съм я посещавала.

  3. ,,Къщата“на Ромео и Жулиета във Верона.в кавички,защото местното кметсво я е обявила за такава,просто за атракция.Всичко е художествена измислица на Шекспир. Но е атракция за влюбените ,които си заключват любовта с любовен катинар.

    https://uploads.disquscdn.com/images/35d8fd2946e0ce574cd5fd1f771327d1188a83a9376867fe86408f2df670afa5.jpg