Познайте дестинацията – Загадка #7 – 15.11.16

878
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-7

Играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ се завръща с ново горещо предизвикателство! Противно на студените зимни дни, тази седмица сме ви приготвили една слънчева непозната дестинация, която очаква вашите предположения! За да премахнем тъмнината, надвиснала над търсеното място, ще осветим пътя ви до правилния отговор, предоставяйки ви няколко кратки насоки.

Ето два жокера към загадка #7:

  • Древен индуски храм, разположен на остров.
  • Името му означава „Земя от морето“, а местните вярват, че водните змии, които го заобикалят, пазят мястото от епидемии.

Ако вече се досещате какво се крие зад нашата загадка, то тогава публикувайте коментар под публикацията, изписан на кирилица. Чрез регистрирането на правилен отговор, участието ви в нашата томбола със страхотни награди е гарантирано!

В понеделник – 21. 11. 2016 г., ще изтеглим на случаен принцип името на нашия седмичен победител. Наградата на печелившия участник е забавна игра „Запомни ме“. На финалната права на играта „Познайте дестинацията“ ще бъде изтеглен и големият ни победител. Той ще стане горд собственик на ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel.

Напомняме ви да следите нашия блог и официалната Facebook страница на Loyal Travel, за да разберете първи имената на победителите в нашите седмични игри. Всеки вторник ще ви очакваме с нова тайнствена загадка, участието в която може да ви превърне в големия късметлия на „Познайте дестинацията“!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Мястото, което търсихме тази седмица беше мистичният храм Танах Лот, който се намира на индонезийския остров Бали. Победителят, чието име беше изтеглено в томболата ни е Мария Маджарова! Поздравления на печелившата участничка! За нея сме предвидили нашата седмична награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите предизвикателства от поредицата „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта