Познайте дестинацията – Загадка #9 – 29.11.16

1117
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-9

Играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ има нова задача за вас! За девети пореден път ви предизвикваме да познаете коя известна забележителност сме скрили зад нашата загадка, а срещу верните ви отговори предоставяме шанс за спечелването на ваучер на стойност 500 лв.! Ако предложението ни успя да ви заинтригува, вижте какво сме ви подготвили тази седмица…

Жокери към загадка #9 от „Познайте дестинацията“

  • Замък, построен между 1873 и 1914 година от архитекта Йохан Шулц.
  • Някогашен дом на крал Карол I, Карол II и Михаил I, а днес – исторически паметник и музей, отворен за туристи.

Малките ни напътствия бяха ли достатъчни, за да откриете търсената дестинация? В такъв случай не пропускайте да регистрирате предположението си като коментар на кирилица под публикацията. Правилният ви отговор може автоматично да ви превърне в следващия ни победител!

В понеделник – 05. 12. 2016 г., на случаен принцип ще бъде изтеглен късметлията, който ще получи забавна и интересна игра „Запомни ме“. На 10 май 2017 г. ще бъде обявено и името на големия ни победител. За него сме предвидили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Следете нашия блог и официалната Facebook страница на Loyal Travel, за да узнаете първи кои са победителите в седмичните ни загадки.

Ако все още не сте участвали в някоя от нашите игри, то тогава побързайте да се включите, защото всеки ваш верен отговор, увеличава шанса ви да станете големия ни победител в поредицата „Познайте дестинацията“!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Популярната забележителност, която търсихме тази седмица беше величественият румънски замък Пелеш, разположен в Синая. Късметлийката, която на случаен принцип беше изтеглена в нашата томбола е Радка Торбова! Поздравления на печелившата участничка, която ще получи седмичната ни награда! На всички останали пожелаваме късмет в следващите ни загадки от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

168 КОМЕНТАРИ

  1. Замъкът Пелеш е разположен в подножието на Карпатите, недалеч от град
    Синая в Румъния. Замъкът е построен между 1873 и 1914 година. Наречен е
    по името на протичащата наблизо планинска река.

    Немският архитект Йохан Шулц проектира замъка в алпийски стил, съчетаващ
    италианските традиции с естетиката на немския неоренесанс.

  2. Замъкът „Пелеш“ -Румъния, замъкът се намира в покрайнините на гр. Синая – мястото е приказно, все едно се пренасяш в едно друго измерение и време – Уникално е!!!

  3. Замъкът Пелеш е разположен на средновековния път, свързващ историческите области Трансилвания и Влахия в Румъния, в подножието на Карпатите, в покрайнините на гр.Синая .

  4. Замъкът Пелеш на 8 км от Синая, Румъния. Еклектичен стил, защото е изпълнен от международен екип, като най- впечатляващи са покривът, който се отваря и асансьор, които казаха, че са работещи и към този момент.