Обичате да пътувате и изследвате различни кътчета от света в компанията на Loyal Travel? Разчитате на нас да бъдем ваш верен партньор по време на разнообразните ви пътешествия? Подготвихме поредната седмична изненада! Пригответе се за огромна доза промоционални оферти и изобилие от намаления защото предложението, което ще ви направим изобщо не е за изпускане!

В какво се състои кампанията „Тайни оферти“?

Имаме честта да ви представим най-новата ни седмична кампания – „Тайни оферти„. В основата застават изключителните отстъпки и процентни намаления, предназначени за нашите онлайн потребители. В замяна на съответния промо код към офертата, ще можете да получите значителен процент отстъпка от основната цена. В продължение на една седмица офертите ще бъдат валидни и колегите от отдел продажби ще очакват вашите резервации.

Отсъпките, които ще се генерират в кампанията „Тайни оферти за седмицата“ ще започват минимум от 10% и ще достигат до 50% отстъпка. Посочените оферти ще бъдат достъпни единствено за имейл потребителите, които са посочили че желаят да получават въпросните тайни оферти.

Искате ли да разберете кои ще са първите специални оферти? Искате ли да получавате индивидуални оферти с голяма отстъпка? Ако вече сте част от Loyal Club, то със сигурност ще получите още в понеделник (28.11.16) първата серия от кампанията „Тайни оферти за седмицата“. Ако вече сте се абонирали за Loyal Travel Newsletter, то ще е необходимо да промените настройките в профила си и да добавите отметката, че желаете да получавате тайните оферти за седмицата.

Бъдете част от кръга на привилегированите клиенти на Loyal Travel!

Ако все още не сте част от Loyal Club или Loyal Newsletter, то тогава побързайте да се абонирате за седмичния ни бюлетин, защото това е единствения начин да получите вашия промоционален билет за следващото ви невероятно туристическо пътешествие с Loyal Travel!

Искам да получавам тайни оферти

Стъпките за абонирането са:

  • Попълнете вашите данни: E-mail, Име, Фамилия, Рожден ден, Пол, Областен град и маркирайте отметките на съдържанието, което желаете да получавате.
  • Ще получите автоматичен имейл, чрез който трябва да потвърдите вашият абонамент
  • Няколко секунди след като потвърдите своя профил, ще получите и инструкциите за „Тайни оферти за седмицата“.

За въпроси или проблеми свързани с кампанията и офертите, не се колебайте да се свържете с мен на: marketing@loyal.travel или с коментар под новината.

2 КОМЕНТАРИ