Познайте дестинацията – Загадка #24 – 14. 03. 17

579
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-24

Двадесет и четвъртата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ тази седмица ще ви предизвика да познаете поредната световноизвестна забележителност и в замяна на това ще ви осигури място в томболата ни с награди! Вижте кратките насоки, които сме ви подготвили, за да да се справите с новата ни непозната дестинация…

Жокери към загадка #24 от „Познайте дестинацията“

  • Плосък скален връх, издигащ се на 150 метра над морското равнище.
  • Възвишението датира още от Микенската епоха и се счита, че върху него някога бил разположен царски дворец. Днес Партенонът е най-голямата постройка, намираща се там.

Сигурни сме, че мястото от снимката ви изглежда познато, затова докажете ни, че знаете къде се намира то, регистрирайки отговора си като коментар, изписан на кирилица под публикацията.

С малко късмет в началото на следващата седмица новият ни победител може да сте точно вие! Седмичната ни награда, която ще получи печелившият участник е нашата забавна настолна игра „Запомни ме“. Не забравяйте също да следите нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на победителите! Освен ежеседмичните ни подаръци, за един от вас сме подготвили и голямата ни награда! В края на поредицата ни от игри ще изтеглим името на участникът, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Участвайте всяка седмица в интригуващите ни загадки и си осигурете шанса да спечелите някоя от страхотните ни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Както мнозина от вас се досетиха, тази седмица търсената дестинация беше Акрополът в Атина, Гърция! Късметлията, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Снежинка Братованова! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

97 КОМЕНТАРИ