Познайте дестинацията – Загадка #29 – 18. 04. 17

698
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-29

На крачки от финала на нашата поредица от загадки в играта „Познайте дестинацията“ ще ви предизвикаме да познаете следващата ни непозната забележителност! Доближете се по-близо до шанса за спечелването на ваучер на стойност 500 лв. за следващото ви пътуване с туристическа агенция Loyal Travel, отговаряйки правилно на нашия въпрос! Вижте кратките ни насоки и дайте вашето предположение…

Жокери към загадка #29 от „Познайте дестинацията“

  • Една от най-известните църкви в света.
  • Строежът на базиликата е завършен през 1617 година.

Ако вече знаете кое е търсеното място, регистрирайте отговора си като коментар на кирилица под публикацията!

Следващият понеделник ще обявим името на седмичния ни победител, за когото сме предвидили интересна настолна игра „Запомни ме“. Припомняме ви да следите нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са печелившите участници!

Редовното ви участие в игрите от „Познайте дестинацията“ могат да увеличат шанса ви да спечелите нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Дестинацията, която тази седмица трябваше да познаете беше базиликата Сан Марко във Венеция, Италия. Победителката, която беше изтеглена в нашата томбола е Маргарита Върбанова! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в следващата ни, последна загадка от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

160 КОМЕНТАРИ

  1. Дестинацията е Венеция , базилика Сан Марко – катедралната църква на Венеция, най-известната църква в града и един от най-известните примери на византийска архитектура. Тя е разположена на площад Сан Марко в района (сестиере) Сан Марко, в близост до и свързана с Двореца на дожите. Базиликата е осветена на 8 октомври 1094 г., същата година, в която се вярва, че мощите на Св. Марко Евангелист са преоткрити в една колона от Витале Фалиеро, дож по онова време.