Смятате, че обмисляте всеки един възможен вариант за развитие на вашето пътуване? Вижте нашите романтични и трагични нетипични истории, които не очаквате да ви се случат по време на великденската почивка. Не позволявайте на съдбата да ви изненада и се заредете предимно с позитивна нагласа, подберете добра компания и помнете, че винаги можете да разчитате и на пари на заем.

От романтичен уикенд в Париж до мъжко парти в Белград…

Блясъкът на Айфеловата кула, красотата на Сена, ароматът на кроасани и вкусът на отлежало вино! Планирали сте романтичната си великденска почивка с половинката до последния детайл и смятате да се насладите до край на красотата на Сена и зеленината на Бют-Шомон!

Какво ще стане обаче ако по ирония на съдбата, дни преди почивката ви ожесточен спор с любимата ви оставя без план за празниците? Съмняваме се, че ще удавите мъката в алкохол в уюта на дома ви,  защото за подобна ситуация ви е необходима по-смела алтернатива! В действителност най-добрият начин да повдигнете духа си е организирането на легендарен ергенски запой! Съберете мъжката компания, сложете „розовите“ очила и оставете задръжките на прага!

Къде да отидете? Избягайте от рутината на родните клубове, избирайки „царят на нощния живот“ – Белград! Столицата на съседна Сърбия разполага с изобилие от барове, дискотеки, кръчми, ресторанти и дори нощни клубове, плаващи по реките Дунав и Сава! Не случайно Белград оглавява класацията на най-добрите места за нощен живот, подминавайки дори Буенос Айрес и Тел Авив!

Да се върнеш от почивка със… съпруга

Сигурни сме, че последното нещо, което можете да предвидите, заминавайки на великденска почивка в Италия е завръщането ви със сватбена халка и съпруга под ръка! Имайте предвид обаче, че ако по време на обиколката ви в Милано ви връхлети любов от пръв поглед, то тя определено може да ви изпрати под венчило с новата ви половинка!

Ако по някаква случайност, попаднете в плен на подобна италианска авантюра, можете да сте сигурни, че любовта с лекота може да изпразни джобовете ви!  За да не ви се налага да се изправяте лице в лице с горещия темперамент на италианките, по-добре се заредете със стабилен репертоар от романтични жестове и огромна доза скъпи подаръци, с които да спечелите сърцето й!

И не забравяйте, че италианците се влюбват веднъж в живота, затова ви препоръчваме – по-добре се подгответе с годежен пръстен и направете любимата щастлива, вместо да изпуснете шанса на живота си!

Почивка без багаж…

Полагате толкова труд да поберете всичко необходимо за великденската почивка в недостатъчно големия си куфар, но по време на пътуването изгубвате багажа си! Най-посещаваните от туристи дестинации носят непременно със себе си и джебчии, опитващи се да достигнат до ценните ви вещи, затова вероятността да попаднете на недоброжелатели е наистина голяма!

Ситуацията, в която осъзнавате, че сте били обрани се нарежда сред възможно най-лошите варианти за начало на празничното пътуване!  Не доставяйте това удоволствие на местните нарушители и дръжте багажа си под око през цялото време! Независимо от това дали пристигате на летище „Ел Прат“ в Барселона или се возите на такси в Амстердам– винаги следете внимателно багажа си.

Спестете шока на съпругата ви да остане без любимата си козметика по време на почивката като прегледате нашите съвети за това как да предпазите вещите си от кражби по време на път.