Да хапнете грозде в Барселона точно в полунощ или да посрещнете новата година на площада на революцията в Букурещ – ще ви предложим цял списък от възможности, от които да изберете къде да отпразнувате Нова година 2018.

Нова година в Италия

Ако сте любители на неповторимата кухня и многовековните забележителности, то тогава имате прекрасната възможност да заложите на изкусителната Италия. От романтичния Остров Сицилия до неустоимото съкровище Милано – което и кътче от страната да изберете със сигурност няма да съжалявате!

Нова година в Испания

Следващата незабравима дестинация, подходяща за посрещането на новата година съчетава поразителния средиземноморски уют и оживените градове на слънчева Испания! Заложете на многоцветната испанска перла Барселона или посрещнете 2018-та в удивителния Мадрид. Нищо не може да се сравни с приятната топлота на испанската култура!

Нова година в Румъния

Ако пък сте решили тази година да подберете по-близка страна, то няма да сбъркате ако се ориентирате към съседна Румъния. Посрещнете празника с множество фойерверки на емблематичният площад на революцията в Букурещ и си подарете едно наистина незабравимо преживяване!

нова-година
Снимка: https://shanglautrizo.wordpress.com/2016/01/02/new-year-2016/

Нова година в Гърция

За любителите на южната ни съседка и ценителите на качественото гръцко узо, пък препоръчваме да посрещнат празника в пленителната Гърция. Освен с отрупани трапези и сиртаки, ще бъдете посрещнати и с необятния хоризонт на възхитителното Бяло море.

Нова година в Македония

Друга близка и в същото време – доста предпочитана дестинация е неизследваното кътче от рая Македония! Потопете се в невероятния пейзаж на Охридското езеро или се разходете из красотите на Берово – съкровищата, които се крият на територията на страната ще направят пътуването ви още по-вълнуващо!

Нова година в Сърбия

За тези, които предпочитат релаксиращите СПА процедури, можем да предложим да съчетаят полезното с приятното избирайки измежду разнообразните балнеолечебни курорти на Сърбия! От най-известното СПА кътче Върнячка баня до прелестната Пролом баня – сръбските ширини ви предоставят изобилие от възможности, от които да избирате!

Екзотично пътуване за Нова година

И оставайки най-неустоимите места за накрая ще ви предложим за посрещането на Нова година 2018 да заложите на едно незабравимо пътешествие до някоя екзотична страна! Дали ще изберете между футуристичния Дубай и прелестната Шри Ланка или ще се насладите на тюркоазените води на Малдивите и мистиката на Тайланд – която и азиатска перла да предпочетете, можете да сте сигурни, че ви предстои едно наистина вълнуващо преживяване!