Пригответе се за феерия от цветове, обагрящи нощното небе точно в полунощ и за искрящи ефекти, украсяващи футуристичния пейзаж, защото ще ви разкажем с какво е по-различно посрещането на Нова година в Дубай.

Нова година в Дубай – една по-различна атмосфера!

Ако искате да разнообразите преживяването и да подарите на вас и най-близките ви хора едно истински незабравимо посрещане на новата година, то тогава Дубай е правилното място за вас! От сивото и забързано ежедневие за няколко дни ще се пренесете отвъд границите на познатото!

Многоетажни небостъргачи, намигащи ви с неземния си блясък, архитектурни шедьоври, издигащи се на всеки ъгъл и многоцветни градини, привличащи погледа ви – всичко това и още много вълнуващи картини ще изрисува Дубай специално за вас!

нова-година-дубай
Нова година в Дубай / Снимка: http://www.bellasfondos.eu/im/83674/2880/1620

Фотогеничното съкровище на Обединените арабски емирства ще ви предложи също и едно уникално съчетание от лукс и изящество! Все неща, които ще ви накарат да искате да се връщате в пределите му всеки път!

Нова година на плаж в Дубай

Ако и за секунда не бихте се поколебали да замените снежния пейзаж с екзотиката на плажовете в Дубай, то тогава следващите редове са точно за вас! За да впечатли изисканите си гости, градът организира гала честване на празника на романтичния дубайски бряг, предлагайки им отрупани маси с омари и скъп хайвер!

Вечерята, изпълнена с изненади, започва в 19:30 вечерта и продължава с жива музика и горещи танци чак до ранните часове на следващата година!

нова-година-дубай
Нова година в Дубай / Снимка: http://truetotaste.net/2017/12/02/your-guide-new-years-eve-dining-dubai-2017-18/

Новогодишна вечеря в Бурж Ал Араб

Какво по-добро предложение за посрещането на Нова година в Дубай от сервирането на изискана вечеря високо в небесата? Точно такъв тип преживяване иска да ви подсигури персонала на най-високия хотел в света Бурж Ал Араб!

Специалната новогодишна вечеря се сервира точно в 21:00 часа и ще имате възможност да се наслаждавате на незабравимата гледка от прозорците на сградата чак до 3:00 сутринта на следващия ден.

нова-година-дубай-бурж-ал-араб
Нова година в Дубай, Бурж Ал Араб / Снимка: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/burj-al-arab/offers/the-best-newyear/

Лукс във викториански стил

Специално за посрещането на Нова година изисканият Cavalli Club в Дубай организира изключително впечатляващо празненство в тематичен викториански стил! През 2018 освен че гостите на луксозния ресторант трябваше да се потопят изцяло в блясъка на празненството, избирайки подходящи впечатляващи костюми, за тях бяха организирани редица вълнуващи забавления, които да направят празника още по-паметен!

Ако сте почитатели на подобен тип приказни пейзажи, то тогава можете да сте сигурни, че в Cavalli ви очакват със своите изящни, висящи полилей, множество нежни дантели и перлени украшения, правещи атмосферата изключително неописуемо красива!

Новогодишен круиз в Дубай

Изненадите обаче далеч не спират до тук! Посрещането на Нова година в Дубай става още по-различно ако се намирате на луксозен круиз, в изискан кораб, носещ се плавно по водите на Арабския полуостров! Огромния круизен кораб на Amwaj Al Bahar предлага на своите гости богато изобилие от изискани специалитети, сервирани на борда.

Черешката на тортата е предлагането на десерт на предната палуба, от която можете да се насладите на впечатляващото светлинно шоу, което точно в 00.00 осветява небето над оживения Дубай!