Мечтаете ли да се насладите на една неповторима обиколка на луксозен круизен кораб? Желаете ли да станете част от едно незабравимо екзотично преживяване? То тогава следващите редове са точно за вас, защото ще ви запознаем с круизите като един уникален начин на пътуване, който ще помните цял живот!

Круизите като начин за пътуване: всичко, което трябва да знаете

Пригответе се за едно невероятно съчетание от изтънчен лукс, възхитителни гледки, множество забавления и редица ослепителни дестинации! Всичко това и още безброй изненади ще ви очакват на борда на всеки изискан круизен кораб!

круиз
Снимка: Peter Hansen

Какво обаче превръща този вид пътуване в едно мечтано от всеки удоволствие? Ще преминем през всички аспекти на различните круизи, за да разберем!

Забравете за уморителното пътуване

Не всеки харесва продължаващото с часове пътуване с автобус, уморителните нощни преходи и множеството километри, изминавани за ден. За да се справи с този своеобразен проблем, круизният кораб ви предоставя ваша лична каюта, чийто уют, отговаря на любимия ви луксозен хотел!

круиз
Снимка: https://wallpapercave.com/w/3cB7W9F

Огромно разнообразие от забавления на борда ще ви накарат да забравите за бавната скорост, с която кораба ще ви придвижи до вашата желана дестинация, а любезния корабен персонал ще направи всичко възможно да се чувствате като у дома!

Не мислете за храната

Един от най-големите проблеми, с които всеки пътешественик рано или късно се сблъсква по време на своето пътуване е именно храната! Къде ще изберете да обядвате днес и ще отговаря ли ресторанта на вашите изисквания са все въпроси, които се изпречват на пътя ви.

круиз
Снимка: Travis Yewell

Не се притеснявайте за този проблем обаче, когато се отправите към вашата почивка на круизен кораб, защото в повечето случаи храната влиза в общата цена. Заплащате предварително и без проблем се наслаждавате на изтънчените деликатеси, които прочутите корабни готвачи са приготвили за вас.

Забравете за стреса

Случвало ли ви се е да чакате с часове на летището поради закъсняващ или отменен полет? Попадали ли сте в забързания трафик на големия град, който проваля предварително планираният ви график? Е, забравете за всичко това, защото най-важното нещо по време на круиз е вашия пълен релакс!

круиз
Снимка: https://unsplash.com/photos/ZbWSt_Hz0-I

Прекарайте следобеда край кристалночистият басейн с коктейл в ръка и вечеряйте гурме в компанията на останалите пасажери! Посетете някой от редицата музикални и театрални спектакли или се отдайте на цялостна почивка, наслаждавайки се на приятен масаж! Можем да ви гарантираме, че възможностите са толкова много!

С деца на круиз

Пътувате с деца? Няма проблем! Круизните пътешествия са изключително подходящи за семейни почивки, най-вече зареди множеството разнообразни забавления, предназначени за всички малчугани на борда!

круиз
Снимка: https://www.miamiherald.com/news/business/tourism-cruises/article145571359.html

Освен разхлаждащите басейни, на тяхно разположение са също 4D кина, аниматори, спортни съоръжения, боулинг зали и какво ли още не! Водни пързалки, LEGO стаи, научни лаборатории за деца и още много други примамващи забавни изненади се крият на борда на много круизни кораби!

Не се притеснявайте за цената!

И докато преминавате през тези редове, изпълнени с множество изкусителни екстри и впечатляващи забавления, вероятно се питате колко ли ще струва този лукс? За ваша изненада, цените на този тип пътуване стават все по-достъпни и дори включват в себе си изхранване на пълен пансион на борда!

Срещу цени от €69 на човек, можете да се насладите на круиз, преминаващ през Италия, Франция и Испания! А на цена от €464 можете да се възползвате от круиз, включващ САЩ, Ямайка, Каймановите острови, Мексико и Бахамските острови!

Нещо повече – до 30 септември 2018 имате уникалната възможност да получите 50% отстъпка за втори пътник за избрани круизи!