Всички ние свързваме круизите с топлия морски бриз, многообразието от развлечения на борда и най-вече – с изтънчения лукс, който струи от всеки аспект на величествения плавателен съд! За да ви докажем колко впечатляващо може да бъде подобен вид пътешествие, ще ви разкажем за най-луксозните круизни кораби в света!

Spectrum of the Seas

Първият ни ярък представител в класацията с най-висококласните круизни кораби е великолепният „Spectrum of the Seas“. Гостите, решили да се потопят в магическия свят на борда на кораба, могат да се насладят на зала с виртуална реалност, огромен трамплин с невероятен пейзаж и още редица забавления!

Dream Cruises – Global Class

круизни-кораби
Dream Cruises – Global Class / Снимка: https://www.cruiseind.com/2018/03/15/analysis-dream-cruises-global-class-renders/

Следващият ни претендент за титлата „най-луксозен кораб“ се казва „Dream Cruises – Global Class“. Това е най-големият круизен кораб, строен на територията на Германия и може да приюти на борда си цели 5000 пътници в своите 2500 каюти.

Ovation of the Seas

На следваща позиция виждаме „Ovation of the Seas“ и огромното разнообразие от забавления, предназначени за пътниците на този удивителен плавателен съд! Впечатляващият корпус на кораба се издига на 91,5 метра над морското равнище, което прави облика му още по-внушителен! „Ovation of the Seas“ е подходящ за любителите на екстремните спортове, защото на борда му те ще имат възможност да се възползват от летене с парашут над водата и скално катерене.

Norwegian Bliss

На предпоследна позиция в списъка ни с най-луксозни круизни кораби виждаме очарователното норвежко съкровище „Norwegian Bliss“! Освен хилядите начини за забавление и частните сектори, оборудвани с личен иконом, корабът ще ви посрещне също и с 305-метрова картинг писта, на която спокойно можете да вдигнете 50 км. в час.

Seven Seas Voyager

На първо място в нашия лист поставяме плавателният съд, познат като „най-луксозният кораб, строен някога!“ Запознайте се със „Seven Seas Voyager“ – невероятен круизен кораб, който ще ви посрещне със своя изтънчен и блестящ облик! За да си представите великолепния му интериор, имайте предвид, че на борда му има цели 500 големи полилеи, изработени изцяло от чешки кристали! Компанията предлага all inclusive настаняване, което позволява на пътниците да се възползват от огромно разнообразие от луксозни екстри.