Познайте дестинацията – Загадка #23 – 07. 03. 17

532
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-23

Играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ и тази седмица продължава с нови сили да ви предизвиква да познаете поредната популярна забележителност! Вижте кратките ни насоки и познайте кое тайнствено място сме скрили този път…

Жокери към загадка #23 от „Познайте дестинацията“

  • Най-известният мегалитен паметник в света.
  • Рова и землената част датират от 30 век пр. Хр., а каменното съоръжение – от 24 – 21 век пр. Хр.

Ако вече се досещате коя е търсената дестинация, то тогава запишете своето участие в играта ни, регистрирайки отговора си като коментар под публикацията, изписан на кирилица.

Новата седмица ще посрещнем с името на следващият ни победител, който ще спечели забавна игра „Запомни ме“. Ако сте дали верен отговор, то тогава следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, защото новия ни победител може да сте точно вие! Това не е всичко! В края на поредицата „Познайте дестинацията“ ще изтеглим и големия ни победител! Той ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel!

Редовното ви участие в седмичните ни загадки ще гарантира шанса ви да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Тази седмица непознатата дестинация беше величественият Стоунхендж във Великобритания! Следващият участник, който ще добавим в дългия ни списък с победители е Цветанелия Давидкова! Поздравления на печелившата ни участничка, която на случаен принцип беше изтеглена в нашата томбола! Тя ще получи седмичната ни награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите ни загадки!

Списък с всички загадки от играта

115 КОМЕНТАРИ

  1. Стоунхендж е най-известният мегалитен паметник в света – кромлех с диаметър около 100 метра. Намира се в средата на равнината Солсбъри в графство Уилтшър, Кралство Великобритания. Строителството на рова и землената част е датирано около 30 век пр. Хр., а на каменното съоръжение към 24 – 21 век пр. Хр.

  2. Стоунхендж (Stonehenge) – най-известният мегалитен паметник в света. Намира се в областта Уилтшир на 3,2 км западно от Амесбъри, и на 13 км северно от Салисбъри, Кралство Великобритания.