Познайте дестинацията – Загадка #25 – 21. 03. 17

887
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-25

Готови ли сте за новата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията„? Осигурете си място в списъка ни с печеливши участници, като различите кое е тайнственото място, скрито зад двадесет и петата ни загадка! Вижте малките ни указания, с които тази седмица ще ви насочим към търсената популярна забележителност…

Жокери към загадка #25 от „Познайте дестинацията“

  • Известна базилика, изграждането на която започва през 1882 година и не е изцяло довършено и до днес.
  • Храмът изобразява раждането, живота и смъртта на Христос.

Ако вече знаете къде се намира църквата от снимката, то тогава регистрирайте отговора си като коментар, изписан на кирилица под публикацията.

Правилното ви предположение може още следващия понеделник да ви превърне в новия ни седмичен победител! За късметлията сме подготвили нашата забавна настолна игра „Запомни ме“. Това не е всичко! В края на поредицата ни от загадки ще изтеглим и името на големият победител от играта „Познайте дестинацията“! Той ще има честта да получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Не пропускайте да следите нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете кои са изтеглените участници!

Участвайте редовно в нашите загадки, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Дестинацията, която тази седмица искахме от вас да откриете беше Саграда Фамилия в Барселона, Испания! Победителят, изтеглен в нашата томбола е Мария Чуненска-Атанасова! Отправяме поздравленията си към печелившата ни участничка и пожелаваме късмет на всички останали в предстоящите ни загадки от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

197 КОМЕНТАРИ