Познайте дестинацията – Загадка #26 – 28. 03. 17

657
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-26

Новата загадка от играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ е приготвила за вас поредната забележителност, която да познаете! Ако искате да си осигурите шанса да сте в списъка ни с печеливши участници, отговорете правилно на нашето предизвикателство! Вижте насоките към търсеното място…

Жокери към загадка #26 от „Познайте дестинацията“

  • Най-посещаваният музей в света, разположен на площ от 60 600 квадратни метра.
  • Музеят отваря врати на 8 ноември 1793 година и съдържа около 35 000 експоната.

Сигурни сме, че вече се досещате коя е търсената забележителност! Точно затова ви препоръчваме да регистрирате отговора си като коментар, изписан на кирилица под публикацията още сега!

Ако сте се справили с нашата загадка, може още следващия понеделник да изтеглим именно вашето име! Победителят, който обявим тогава, ще получи интересна настолна игра „Запомни ме“. Голямата ни награда пък ще очаква своя собственик в края на поредицата ни от игри! Големият победител на „Познайте дестинацията“ ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! За да разберете първи имената на печелившите, следете нашия блог и официалната ни Facebook страница!

Редовното ви участие в нашите загадки ще ви предостави по-голям шанс за спечелването на нашите страхотни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Дестинацията, която тази седмица търсихме беше Лувъра в Париж! Победителката, която беше изтеглена в нашата томбола е Галя Парашкевова! Поздравления на печелившата ни участничка и късмет на всички останали в предстоящите ни загадки от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта

160 КОМЕНТАРИ