Познайте дестинацията – Загадка #4 – 25.10.16

1317
loyal-travel-познайте-дестинацията-загадка-4

Играта на Loyal Travel „Познайте дестинацията“ се завръща за четвърта поредна седмица със своето ново предизвикателство! След като мнозина от вас участваха в търсенето на предходните ни популярни забележителности, подбрахме за вас ново тайнствено място, което да се опитате да познаете.

Ако все още не сте участвали в някои от седмичните ни загадки, то тогава побързайте да дадете своя отговор в новата ни игра и можете да спечелите страхотни награди! Единственото, което се изисква от вас е да регистрирате своето предположение като коментар на кирилица под публикацията. По този начин ще успеете да си осигурите място в нашата томбола.

Ето няколко жокера към загадка #4:

  • Третата по големина катедрала в светa.
  • Строежът й продължава повече от пет века.

Ако тези малки подсказки са успели да ви накарат да се досетите какво сме ви избрали този път, побързайте да се включите в играта.

Следете блога на Loyal Travel и официалната ни Facebook страница, защото всяка седмица един от правилно отговорилите участници ще спечели забавна игра „Запомни ме“, а в края на играта ще бъде изтеглено името на големия ни победител. Регистрирайте отговорите си за всички наши загадки, за да увеличите шанса вие да сте късметлията, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото си пътуване с Loyal Travel!

Ако сте турист по душа и любител на пътешествията, не пропускайте нашите седмични загадки – всеки вторник очаквайте нова тайнствена дестинация!

Отговор на загадката и победител на седмицата

Търсената дестинация от нашата четвърта загадка беше катедралата в Милано, Италия или още наричана – Дуомо. Победителят на седмицата, който беше изтеглен на случаен принцип в томболата ни е Катя Вълчева. Поздравления на печелившата участничка! Тя ще получи нашата седмична награда, а на всички останали пожелаваме късмет в следващите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията“!

Списък с всички загадки от играта