Планирайте свето пътуване през есента с офертите на туристическа агенция Loyal Travel! Богат избор от оферти за почивки и екскурзии за Септемврийските празници, изобилие от оферти за почивка в Гърция, Турция, Италия, Испания, България и още много. Чартърни полети с тръгване от София и Варна.

Ето и ТОП офертите за Есен 2015

 

Разходка в Троя

Митичен град, разположен по крайбрежието на Егейско море в близост до Дарданелите. Разходката сред археологическия комплекс  дава усещането за отминалите времена, описани от поета Омир в неговата „Илиада“. Войната започнала защото Парис, син на Приам, царят на богатата и древна Троя, отвлякъл хубавата Елена, жена на спартанския цар Менелай. Троянската война продължила десет години, епична била борбата на този град, който бил превзет с хитрост благодарение на дървения кон, измислен от царя на Итака Одисей “хитроумни”. Местността е вписана в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство през 1998г. Вижте още : 10 неща, които трябва да знаете за Турция.

Дата на отпътуване: 03.09.2015 г.
Маршрут: София – Пловдив – Хасково – Чанаккале – Троя – София
Цена: 239 лева
Ранни записвания: 10% отстъпка за резервации до 08.08.15 г.

Цялата програма

[divider] [/divider]

Рощилиада - Лесковац

Седмица на сръбската скара и кулинарните специалитети, на съревнование на майсторството и уменията на готвачи от цяла Сърбия: плескавици, вешалици, ущипци, печени прасенца, приготвени  на жар ястия. Димящи открити скари, множество заведения и традиционен конкурс за най – голяма плескавица, балкански ритми и много настроение – това е атмосферата. Има още развлечения и богата програма, в която участват оркестри, известни сръбски певци и мажоретни състави. Ежегодно [highlight]Лесковац по време на Рощилияда[/highlight] посреща над 500 000 гости.

Дата на отпътуване: 05.09 или 06.09.15
Маршрут: София – Лесковац – София
Цена: 35 лева

Цялата програма

[divider] [/divider]

Европейски столици - Будапеща, Прага, Виена, Белград | Loyal Travel

Истинска европейска панорама на забележителности, архитектурни стилове, неповторима атмосфера, която излъчва всеки град :

Будапеща – жив и интересен град, в който старите сгради, малките улички с множеството кафенета и мостовете над река Дунав оставят у всеки чувство за хармония.
Виена – музикалната столица на Европа е истинско вдъхновение за всеки и съчетание на аристократичен дух и емблематични паметници на човешкия гений. Виенско кафе, виенска кифла, виенско колело и романтичен виенски валс … духът на Виена!
Прага – ще ви очарова с многото зеленина и ще се заразите от чувството за безгрижие, което излъчва този град. Полегати хълмове, стари сгради в различни архитектурни стилове от времето на Карл IV, малки площади, множество кафетарии. Разходете се с ретро автомобил или файтон, това ще ви се отрази чудесно! Какво можете да чуете освен улични музиканти ли? – музика от свирене на пълни с вода кристални чаши!
Белград – тук всеки българин може да се чувства като у дома си. Дружелюбни и весели хора, вкусна храна и много, много хора – Балканска столица.

Дата на отпътуване: 18.09.2015
Маршрут: София – Будапеща – Виена – Прага – Белград – София
Цена: 445 лева
Ранни записвания: 5% отстъпка за резервации до 22.08.15 г.

Цялата програма

[divider] [/divider]
Очарованието на Адриатика - Дубровник | Loyal Travel Blog

Старият град на Дубровник е мястото, където ще искате да останете по – дълго, да се загубите и да ви забравят там! Крепостни стени, каменни улици, катедрали, църкви и закътани манастири с вътрешни дворчета, потънали в зеленина и портокалови дървета, прекрасна гледка към морето…
Бяла риба, сепия, октопод, миди, калмари, каквото и да решите да хапнете няма да сбъркате! Хърватия се слави с добрите си морски дарове, а рибарите тук се грижат храната винаги да е прясна. За прекрасен завършек на вкусния обяд или вечеря опитайте орахняца – традиционен сладкиш с орехи… Да ви е сладко!

Дата на отпътуване: 18.09.2015 г.
Маршрут: София – Будва – Котор – Дубровник – Цавтат – Дубровник – София
Цена: 345 лева
Ранни записвания: 7% отстъпка за резервации до 08.08.15 г.

Цялата програма

[divider] [/divider]

България и Гърция - Екскурзия до Метеора | Loyal Travel Blog

От очарованието на най – малкия град Мелник до спиращите дъха Метеори – манастирите там са символ на силата и величието на човешкия дух. Там между земята и небето ще можем да чуем тишината, в която отеква гласът на вечността и непреходното, и ще се потопим в света на безвремието.

Дата на отпътуване: 19.09.2015 г.
Маршрут: Силистра – Русе – Рилски манастир – Благоевград – Мелник – Солун – Паралия Катерини – Метеора – Рупите – София – Русе – Силистра
Цена: 285 лева

Цялата програма

[divider] [/divider]
Природни чудеса - Хърватска, Плитвички езера | Loyal Travel Blog

Най – големият творец е природата!
[highlight]Плитвички езера[/highlight] са любимо място за разходка на туристи от цял свят. Наричат ги „приказка на Хърватска“. Уникални гледки се разкриват пред погледите – водопади, пещери и скални образувания, разхождайки се с лодка по езерата или пътувайки с панорамно влакче. Шестнадесет стъпаловидни езера с изумрудена и чиста вода сред зеленина и богата флора, сред които има пешеходни маршрути, преминаващи през дървени мостчета и еко пътеки.
Карстовата пещера „Постойна“ в Словения е с най – дългия туристически пещерен маршрут в света – 5.3 километра. Включена в списъка на ЮНЕСКО от 1986 г., пещерата е ваяна в продължение на хилядолетия от река Пивка. Очаква ви забавно пътешествие около 1.30 с влакче.

Дата на отпътуване: 19.09.2015 г.
Маршрут: София – Загреб – Пещерата „Постойна“ – Любляна – Загреб – Плитвички езера – Загреб – София
Цена: 385 лева
Ранни записвания: 7% отстъпка за резервации до 08.08.15 г.

Цялата програма

[divider] [/divider]
Балкански бисери - Екскурзия в Македония | Loyal Travel Blog

Охрид – докоснато от Бога магнетично и завладяващо място на Балканите. Бисер, който е безценен, защото остава следа завинаги и те кара да се връщаш отново и отново.
Тирана – столицата на Албания. Ето нещо близко, интересно, нетипично, многолико и екзотично! Албанците ще ви очароват с техния позитивизъм и умение да се радват на живота, заключен в простите неща.

Дата на отпътуване: 19.09.2015 г.
Маршрут: София – Скопие – Охрид – Свети Наум – Тирана – Битоля – София
Цена от: 165 лева

Цялата програма

[divider] [/divider]

Budapesta - Dunavskata perla

Повече време за този град, разположен на бреговете на река Дунав … Будапеща заслужава това! Будапеща отразява изцяло характера на унгарците… внушителен и строг – такъв е неговият характер
Не пропускате разходка по реката, за да се насладите на отминаващия ден и залязващото слънце и да се потопите в светлините на града. Ако не сте опитвали лавандулов сладолед – ето това е мястото за още сладки изкушения и гурме десерти, които наподобяват произведения на изкуството.
Будапеща вълнуващ град…

Дата на отпътуване: 19.09.2015 г.
Маршрут: София – Будапеща – Сентендре – Крепостта „Вишеград“ – Старата столица Естергом – Будапеща – София
Цена: 235 лева

Цялата програма

[divider] [/divider]

Цяла Македония | Loyal Travel Blog

За да видите сините очи на Македония и да се докоснете до природните красоти направете този избор. Близка и  непозната…

Дата на отпътуване: 25.09.2015 г.
Маршрут: София – Прилеп – Битоля – Преспанско езеро – Охрид – Св. Наум – Струга – Дебър – Бигорски манастир – Маврово – Скопие – София
Цена: 195 лева

Цялата програма

[divider] [/divider]

Romantichna Italia

Разходка с гондола по Канале Гранде на фона на боядисаните в ярки цветове къщи край водата, романтични мостчета и неповторима атмосфера – ето такава е Венеция.
Флоренция – колкото и пъти да сте били в този град никога няма да можете да кажете, че го познавате. Толкова много история, шедьоври на изкуството, зашеметяващи гледки и толкова родени велики умове … това е сърцето на Тоскана.

Дата на отпътуване: 30.09.2015 г.
Маршрут: Русе – София – Венеция – [highlight]Верона[/highlight] – Пиза – Флоренция – София – Русе
Цена: 370 лева

Ранни записвания: 7% отстъпка за резервации до 22.08.15 г.

Цялата програма

[divider] [/divider]

 При възникнали въпроси можете да се свържете с нас: 02 / 983 52 83 или reservations@loyal-travel.comLoyal Travel : Екип

[divider] [/divider]

Можете да се абонирате за известия около екскурзиите, които предстоят:

Кратък списък с предстоящите пътувания на Loyal Travel за #Есен2015 ツНе пропускайте актуални новини и промоции като се…

Posted by Loyal Travel on Friday, 24 July 2015

[divider] [/divider]