Непрестанно срещате оферти за ранни записвания за Турция от разнообразните изскачащи реклами, но така и не откривате защо трябва да резервирате пътуването си до южната ни съседка от рано? То тогава значи сте на правилното място, защото днес ще ви разкрием какви са ползите на ранното планиране на почивката ви до Турция и как да направите пътуването си още по-изгодно!

Ранни записвания за Турция или как да пътуваме изгодно

Една от най-големите облаги, от които може да се възползва всеки, решил да стегне куфарите си за турското крайбрежие, е получаването на огромен процент отстъпка. При различните оферти тази отстъпка варира в диапазона от 20 до към 30%, което намалява драстично получената крайна цена.

Нещо повече – цените за почивка в Турция са толкова изгодни, че можете преспокойно да се насладите на два пъти повече дни край морето в сравнение с варианта, в който избирате Гърция или дори България!

Ранни записвания за лятна почивка в Турция: 

Айвалък | Анталия | Бодрум | Дидим | Кушадасъ | Мармарис | Фетхие | Чешме

 

 

Защо да изберем All Inclusive почивка в Турция

Любителите на All Inclusive туризма определено могат да обмислят заминаването за някои от популярните турски курорти това лято! Причина за това става не само значително по-евтината цена на услугата, но и огромното разнообразие от храна, което ще получат в замяна!

All-inclusive-хотел-турция
All Inclusive хотел Турция / Снимка: https://www.youtube.com/watch?v=R1–WQHzo_s

За разлика от някои хотели, предлагащи беден асортимент, можете да сте сигурни, че в турската ни съседка ще ви нагостят приятно с отрупани шведски маси и изобилие от ястия!

За да сте по-спокойни при съставянето на бюджета за вашата лятна почивка, можете да разчитате на факта, че няма да ви трябват почти никакви допълнителни средства, защото All Inclusive обслужването ще ви бъде повече от достатъчно. Единственото, за което можете да помислите допълнително е поръчването на луксозен масаж или специално СПА изживяване.

Планирайте правилно почивните си дни

Ако предварително направите вашата резервация за лятната ви почивка, с лекота ще можете да планирате от рано и годишния си отпуск. Подсигурете си спокойствието, че няма да изпуснете уникалния шанс да почивате изгодно в страната, избирайки курорта, отговарящ на личните ви изисквания!

турция
Семейна почивка в Турция / Снимка: http://flyarik.blogspot.com/2015/04/family-vacation-turkey.html

Без значение дали ви предстои една вълнуваща семейна почивка в Турция или се готвите да си подарите едно незабравимо романтично пътуване! Независимо дали ще предпочетете преход с автобус или ще решите да се възползвате от удобството на собствения транспорт – можете да сте спокойни, че турските хотели ще ви предоставят едно наистина уникално преживяване!

Избрали сте любимия си хотел? Резервирайте от рано!

Изгодните цени и високото качество на хотелиерските услуги в Турция обаче са и предпоставка за огромния интерес на летуващите към местата по турското крайбрежие. За да сте сигурни, че ще успеете да запазите стая в предпочитания от вас хотел, то тогава непременно направете резервацията си месеци по-рано!

хотели-в-турция
Хотели в Турция / Снимка: https://www.thomascook.com/destinations/turkey/antalya/lara-beach/aska-lara-deluxe/

С наближаването на силния сезон нараства и интереса на почиващите към места като бляскавата Анталия, очарователния Мармарис и любимия на всички курорт – Кушадъсъ. За да не се изисква от вас да правите компромис с качеството и с избора на хотел, възползвайте се от ранни записвания за Турция още сега!