Digital KidZ е първата инициатива в Европа, която разглежда образованието, бизнеса и комуникациите през погледа на децата. Мисията на организаторите е да изградят мост между технологиите, образованието, родителството и децата, като засегнат всички възможни предизвикателства, които срещаме при отглеждането на днешните „дигитални деца“ и конкретни мерки и съвети за тяхното преодоляване.

Digital KidZ е Конференция и Творчески работилници за деца на възраст 4-10 години, второто издание е посветено на тема „Образование“ и как интернет предоставя инструменти и възможности, за да бъдат разширени образователните умения и компетенциите на децата, докато те играят и творят в свободното си време – специално внимание ще бъде обърнато на децата с дислексия.

Лекционната програма засяга ролята на четенето и как да насърчим децата да четат повече, мисловните карти, дизайн мисленето, редизвикателствата пред образователната система, както и за възможностите всеки родител за развие потенциала на своето дете при подготовката у дома и в рамките на извънкласните дейности.
Специален гост – лектор на събитието е г-н Теодоси Теодосиев, „Мъж на годината“ 2014.

Специално разработеният бранд на Loyal Travel, посветен на децата, Loyal School бе партньор в първото издание на Digital KidZ на 01.11.2014 г., партньори сме и на второто издание на 16.05.15 г. в Модерен Театър, София.

Остават само 3 дни, в които можете да направите своята регистрация. Като партньори на събитието Loyal School предоставя и специална отстъпка – използвайте промо-код LOYAL при регистрация. Продажбата на билети приключва на 13.05.15 в 00:00 ч. 

[youtube youtubeurl=“7r4ZtUk6d_c“ ][/youtube]

Digital KidZ е събитие, в чиито фокус са децата. Каним ви да го съпреживеете с нас. Планирали подаръци за родителите и специални изненади за най-малките участници! 

Вярваме, че децата и технологиите са тема, която засяга всички – и родители, и учители, и бизнеса, и хора, които все още нямат деца. Вярваме, че децата са бъдещето на България и всички ние като общество сме длъжни да сме ангажирани с техните потребности, страхове и сигурност.

Регистрация

Вижте още: Осем причини да посетите DigitalKidz