Всички ние се нуждаем от невероятно предложение за брак, защото това е история която ще разказваме през годините на приятелите и семейството ни. Ако искате да уловите този невероятен момент и да го съхранявате на сигурно място в спомените си, изживявайки го отново в мислите си.

Предлагайки брак на една жена е едно от най- важните неща в живота на човек. Вие трябва да знаете кога ще бъде перфектното време, перфектното място и най-вече трябва да сте сигурни за това голямо решение. Някои жени предпочитат да бъде лично и да го запазят за себе си, други предпочитат пред публика и да получат аплодисменти. Всичко зависи от това какво желае твоята половинка, защото това е денят в който ще се почувства специална и единствена.

Най-важното нещо е планирането, защото ако наистина искаш да е запомнящо се за нея, можеш да планираш ваканция в Париж, гледайки красивия залез с шампанско докато коленичиш за ръката и. Ето предложения за места за най-важния въпрос в живота.

10. Остров Санторини , Гърция

Остров Санторини е като рая на Земята и е от най-романтичните места за едно незабравимо предложение. Този остров е изграден от вулкан в средата, заобиколен от извисяващи се скали, известни като ‘‘калдера‘‘. Тази област ни се разкрива с хипнотизиращи залези, черни вулканични пясъци, традиционни бели къщи, огледално синьото Егейско море, прави това място перфектно за предложение за брак и безкрайни обещания. Има и друго място в Санторини перфектно за предложение известно като древното селище Akrotini. Можете и да наемете една рибарска лодка от Red Beach, прочуто със своите черни и червени скали и да спрете на тихо и самотно място, за да зададете въпроса, ще бъде също толкова романтично колкото във филмите.

9. “Phuket“, Тайланд

Няма начин човек да игнорира красивите залези на тропическия плаж и затишието на вълните. Ако планирате да предложите във „Phuket“, всяко кътче ще е красиво.
Ако не сте срамежливи, можете да изберете Chinese Junk лодки, за тур около залива. Ако изберете пътешествие по време на залез, ще можете да постигнете изключителна романтика с вечеря на свещи, червени рози и бутилка вино.
Ако искате да го запазите за себе си, можете да се отправите към Rang Hill, където е идеалното място да се насладите на прекрасен изглед към града на лунна светлина, което е идеалната обстановка за предложение.

8. „Pont des Arts“, Франция

Париж е мястото на любовта. Място н което да намерите любов и да се влюбите. Айфеловата кула е сред най- предпочитаните места за предложение за брак.
Ако търсите нещо различно, Париж има какво да Ви предложи. „Pont Des Arts е мост“, който пресича река Сена. Това е много романтично място за предложение, когато двойките поставят надписани с имената им катинари и хвърлят ключа в реката, като един романтичен жест, защото ключът символизира споделената любов.

7. Дисниленд, Флорида

Ако вие и вашата половинка сте привърженици на приказки и щастлив край, предложение в Дисни Ленд, може да бъде божествено и незабравимо преживяване.
Там е мястото, където всички мечти се сбъдват. Ако искате да накарате любимата си да се почувства като принцеса, подходящото място е пред замъка на Пепеляшка или по време на нощните фойерверки.
Друго спиращо дъха предложение е на най- гигантския балон, където няма да има нищо друго освен красивото небе и вашата любима.

6. „London Eye”, Лондон

Това място е много известно с многобройните предложения за брак, то е тихо, скъпо, но изключително романтично място. Представлява огромно колело на брега на река Темза.
Височината му е 135 метра, откъдето можете да се насладите на невероятна гледка на Лондон. Можете да си запазите „Купидон капсула“, където ще Ви бъде сервирано шампанско, там можете да постигнете уединение и доживотно романтично преживяване.

5. “The Trevi Fountain“, Рим

Това е най- известния и забележително красив фонтан в Рим. Този фонтан е най- големият в града, висок е 26, 3 метра и широк 49, 15 метра. Звукът от течащата вода, внушителната фасада и изящните скулптори го правят прекрасна обстановка за предложение. Вечер фонтана е осветен и гледката е магическа. Можете да отидите и на „Пиаца Навона“, което е известно място в Рим с красиви фонтани и сгради.

4. „The Grand Canyon”, Аризона

Големият каньон е страшно но романтично място за предложение. Той притежава дива красота, която е като картина създадена от Бог. Тук можете да направите своето предложение на 4 000 фута над най- дълбоката дупка на Земята. Чрез предложението на „ The Grand Canyon”, можете да достигнете по- големи висини във вашите отношения.

3. Верона, Италия

Верона е града на Ромео и Жулиета. Хора от цял свят идват, за да направят предложение под балкона на незабравимата Жулиета. Смята се за романтичен жест и незабравима любовна история и вечна любов, като тази на героите на Шекспир- Ромео и Жулиета. Възраждането и аромата на града, създаден от Шекспир преди толкова години, все още привлича влюбени двойки.

2. Ниагарския водопад, Канада

Някога Ниагарския водопад е бил известен като „столицата на медените месеци“. Но тъй като времето се променя, естественото величие на водопада дава романтична възможност за двойки и може да бъде перфектното място за човека, който има предложение за брак. Грохотът от падащите води на Ниагарския водопад, красотата на природата и любовта във въздуха, това е перфектното място на което да направите своето предложение.

1. “Замъкът Нойшванщайн“ , Германия

В един от най-добрите места, за да изразят любовта си към любимия „ Neuschwanstein Castle“. Това е една от най-спиращи дъха гледки в Германия. Замъкът е заобиколен от красиви езера и гори. Той е разположен на върха на впечатляваща планинска верига. Замъкът има огромни кули и камбанарии и се намира на най-високата точка на река „Pallat“ дефиле. Той е построен от Лудвиг II, и е олицетворение на романтизмът на 19-ти век. Това е едно от най-подходящите места да предложите брак.