Лятото идва, заедно със супер оферти за вашата почивка и неустоими оферти. Ранни записвания и отстъпки от 30-40-50%…..хм…звучи чудесно, нали?

Разбира се, че звучи чудесно. Кой бяга от такива отстъпки?
Само, че за жалост никой не може да ви гарантира, че съдбата не ви е подготвила изненада, когато резервирате три, четири, пет, дори шест месеца преди желаната дата на отпътуване.

Кога ви е необходима застраховка отмяна на пътуване

Нещастен случай в семейството, внезапно тежко заболяване на роднина, неочаквано разболяване или постъпване в болница на вас или членовете на вашето семейство, с които сте планирали пътуването си заедно. Няма нищо по-лошо от това! Особено когато вече сте планирали и заплатили вашата почивка.

застраховка-отмяна-на-пътуване

Много често тези неочаквани събития не се покриват от туроператорите или хотелиерите и те считат, че не са предпоставка за отмяна на пътуване. Или едва след като си прочетете договора /който обикновено не четете/ осъзнавате, че внесения депозит не се възстановява при анулация на пътуването.

Без значение колко по-рано вие сте уведомили вашия туристически агент. При отказ от пътуване търпите неустойки, които най-често се ограничават до размера на предварително внесения от вас депозит. Разбира се, неустойките по договор може да достигнат и 100% от заплатената сума! Те се изчисляват в зависимост от това колко дни преди заминаване вие анулирате вашето пътуване.

застраховка-отмяна-на-пътуване

Защо да рискувате? Защо да оставяте нещата на случайността?
Доверете се на сигурен партньор и вземете вашата застраховка за отмяна на пътуване от туристическа агенция Loyal Travel, които ползват услугите на Mondial Assistance – световен лидер в туристическото застраховане и асистънс услугите.

Не оставяйте нещата на случайността!

Попитайте Loyal Travel, гарантирайте сигурността на вашата инвестиция и почивка с Mondial Assistance.

Тази статия е част от рубриката „От кухнята“

1 коментар