Познайте дестинацията – Загадка #16 – 30.01.18

450
познайте-дестинацията-2

Новата ни загадка #16 от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е готова да ви предложи неустоимия шанс за спечелването на 500 лв.! Той се крие зад името на тазседмичната непозната забележителност, затова вижте кратките ни насоки и влезте в списъка ни с победители…

Жокери към загадка #16 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Осмоъгълна кула, извисяваща се на над 34 метра.
  • Кулата е построенa през 1300 година, като част от крепостната стена. Днес тя се използва като архив.

Познахте ли дестинацията? Тогава напишете името й като коментар на кирилица под тази публикация.

Следващата седмица, на 5 февруари 2018 година ще обявим името на седмичния ни победител, който ще заслужи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

На финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ очаквайте и името на големия ни победител! За него сме предвидили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото си невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше водната кула в Люцерн, Швейцария. Участникът, изтеглен на случаен принцип в нашата томбола е Петко Томов! Поздравяваме печелившия ни участник и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

94 КОМЕНТАРИ