Познайте дестинацията – Загадка #9 – 12.12.17

424
познайте-дестинацията-2

Пригответе се за следващата ни интригуваща загадка от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“! Вижте кратките ни напътствия по-долу и дайте своето предположение за отговора на загадка №9…

Жокери към загадка #9 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярна енорийска църква.
  • Съвременната сграда е построена през 1894 – 1905 година в неоренесансов стил по проект на архитектите Юлиус и Ото Рашдорф.

Успяхте ли да се досетите коя забележителност сме скрили този път? Тогава изпишете отговора си като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 18 декември 2017 година ще обявим новия ни седмичен победител. Той ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

Това обаче далеч не е всичко! В края на поредицата ни от предизвикателства в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и името на големия ни победител! Той ще има честта да получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Не пропускайте да следите всички новости в нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше удивителната Берлинска катедрала в Германия! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Валерия Георгиева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

114 КОМЕНТАРИ

  1. Берлинската катедрала , разположена в централната част на Берлин, Германия.
    Въпреки наименованието си в действителност църквата не е катедрална, тъй като никога не е била църква на катедрата на епископ.

  2. Берлинската катедрала, разположена в централната част на Берлин, Германия.

    Въпреки наименованието си в действителност църквата не е катедрална, тъй като никога не е била църква на катедрата на епископ.

  3. Берлинската катедрала (на немски: Berliner Dom) е енорийска църква на прускоуниатската Евангелистка църква на Берлин, Бранденбург и Силезийска Горна Лужица, разположена в централната част на Берлин, Германия.