Познайте дестинацията – Загадка #8 – 5.12.17

468
познайте-дестинацията-2

Новото предизвикателство от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е вече тук! Пригответе се за нашата загадка #8, използвайки кратките ни насоки по-долу…

Жокери към загадка #8 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известен монумент, построен по случай „Експо’58“.
  • Представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти.

Досетихте ли се за отговора на нашата загадка? Тогава напишете името на популярната забележителност като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, на 11 декември 2017 година ще стане ясно името на новият ни седмичен победител за когото сме подготвили забавна настолна игра „Запомни ме“.

Не забравяйте също, че накрая на поредицата ни от предизвикателства в „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и името на големия ни победител! Той ще стане горд собственик на ваучер на стойност 500 лв. който ще му послужи за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Не пропускайте новите публикации в нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни игра беше Атомиумът в Белгия! Участничката, изтеглена в нашата томбола е Румяна Димитрова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта

120 КОМЕНТАРИ

  1. Атомиумът

    Монумент, построен за Експо ’58, панаира в Брюксел през 1958 г. Проектиран е от Андре Уотъркейн. Висок е 102 метра и представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти.

  2. Монумент, построен за Експо ’58, панаира в Брюксел през 1958 г. Проектиран е от Андре Уотъркейн. Висок е 102 метра и представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти.

  3. Монумент, построен за Експо ’58, панаира в Брюксел през 1958 г. Проектиран е от Андре Уотъркейн. Висок е 102 метра и представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти.

  4. Монумент, построен за Експо ’58, панаира в Брюксел през 1958 г. Проектиран е от Андре Уотъркейн. Висок е 102 метра и представлява композиция от 9 стоманени сфери, съединени така, че образуват модел на единична клетка от железен кристал, увеличен 165 милиарда пъти