Студентският празник е едно от най-чаканите събития за редица възпитаници на висшите училища в страната. Всички ние виждаме 8 декември като една невероятна възможност да отпразнуваме деня в компанията на нашите колеги и да натрупаме безценни спомени от студентските си години. За да осигурим доброто настроение на всички присъстващи обаче е необходимо да се заемем с предварителната организация. Звучи ви като нещо изключително сложно и трудоемко? Ние сме тук, за да ви помогнем да се справите с това предизвикателство! Следвайте нашите кратки съвети как да организирате своя 8 декември и направете деня незабравим за вас и вашите колеги!

От къде да започнете организацията на 8 декември?

Отправната точка, от която трябва да тръгнете при подготовката за събитието е списъкът с присъстващите. Без значение дали празникът ще бъде отпразнуван от малка група колеги или от целия поток, добре е да сте готови с предварително съставен списък. Решете заедно към какъв тип оферти ще се насочите – дали ще изберете да празнувате в някои планински курорт като Банско и Боровец или ще се насочите към дестинации като Арбанаси и Св. Св. Константин и Елена.

Единственото важно нещо, с което трябва да се съобразите е подбирането на туроператор, притежаващ богат опит в организирането на студентския празник. Освен, че ще ви предложат възможно най-изгодните оферти за събитието, от агенцията ще ви предоставят редица възможности, от които да избирате. Ако успеете да съберете група от над 40 човека можете спокойно да поискате преферентни цени.

Детайли, на които да обърнете внимание

След като изберете мястото, задължително сключете договор с туристическата агенция и изисквайте фактура / касова бележка за всички плащания, които извършвате. Освен за съвместната ви сигурност, ще се погрижите също и за коректното отчитане на направените разходи пред вашите колеги.

Организацията на 8 декември обаче не приключва с избирането на оферта. Изискайте броя и вида на стаите, в които ще бъдете настанени. Ще спестете значително време при настаняването в хотела, ако предварително разпределите кой, с кого и в каква стая и иска да пренощува.

За да се справите с евентуални проблеми при разпределението на колегите си по време на превозването до хотела, възползвайте се от възможността да използвате организиран транспорт. Заявете автобус от туристическата си агенция и си осигурете безпроблемно пътуване, сигурност и най-вече свободата да започнете празнуването с парти още по път!

Направете празника още по-забавен!

През 2016 туристическа агенция Loyal Travel ви предоставя възможност да направите студентския празник на вас и вашите колеги още по-забавен! Резервирайте празника си при нас, споделете обща снимка с хаштаг #LTSC и можете да спечелите безплатна фото-будка специално за вашия 8 декември!

Защо да изберете да резервирате студентския си празник в Loyal Travel?

За да сте сигурни, че оставяте организацията на събитието в ръцете на най-подходящия туроператор, можете да разчитате на над десетгодишния опит на Loyal Travel в предоставянето на оферти за студентския празник. Със своите над 20 000 доволни студенти, агенцията може да се похвали със най-богатия си опит в организирането на 8 декември.

Избирайки Loyal Travel можете да очаквате пълно и качествено обслужване. Предоставяме ви настаняване в лично проверени хотели и сигурен транспорт от и до хотела. Ще се погрижим за доброто ви настроение, предлагайки ви специална парти програма за празничната вечер! Всичко това идва при вас на изключително изгодни цени! Прегледайте нашите оферти и си осигурете едно незабравимо студентско преживяване!

Разгледайте всички оферти за Студентски празник 2016