Десета, поредна година организираме празника на студентите. Традиция е Loyal Travel да предлага най-добрите и най-изгодните оферти за 8 Декември. Имаме създаден специален сайт, който е посветен само на студентския празник : www.studentskipraznik.info.

Ето и препоръчаните хотели, които предлагаме тази година. Всички са с гарантирани места и се предлагат ексклузивно от Loyal Travel & STA.

STA

ТОП ОФЕРТИ

[star_list]

Тук предлагаме пакети с празнична вечеря и без вечеря. Цените започват от 46 лева за 2 нощувки, при настаняване във вила.

Луксозният клуб хотел Еуфория ще посрещне и най-големите капризи на студентите. Пакет от 2 нощувки със закуски, празнична вечеря с DJ и забавна програма на цена от 120 лева.

Топъл минерален басейн, джакузи с минерална вода, сауна, парна баня. Звучи добре, нали? Добавено към СПА пакета получавате 2 или 3 нощувки със закуски, празнична вечеря с DJ и удължен престой в деня на отпътуване.

8 Декември в центъра на Банско – хотел Гинес. Пакети с 2 или 3 нощувки, закуски, празнична вечеря с DJ парти + четиристепенно меню и ползване на басейн, сауна и парна баня. Всичко това на цени от 108 лева!

Пампорово посреща всяка следваща година все повече стуенти! Празнувайте в хотел Финландия и няма да останете разочаровани. Пакети от 2 или 3 нощувки, закуски, празнична вечеря с DJ + ползване на басейн. Цените започват от 90 лева!

Какъв 8ми Декември ще е ако не се предлага и Велинград. Спа столицата на Балканите привлича студентите заради минералната вода и топлите басейни. В хотел Маркита са на разположение два външни басейна, джакузи и парна баня. Пакетът е от 2 нощувки със закуски, празнична вечеря с DJ и много музика. Цената е 90 лева.

Хотел Ела е добър вариант за студентите, които държат да са в Боровец, но не искат да имат Спа център и други глезотийки. Пакетът за 2 нощувки с празнична вечеря и DJ е 89 лева.

[/star_list]

 Защо да резервирате своя пакет за 8 Декември при нас?

[yes_list]

  • Loyal Travel е агенцията с най-богат опит в организирането на студентския празник. За годините назад сме обслужили над 20 000 студента!
  • Предлагаме пълно обслужване – от хотелското настаняване, през парти програмата за вечерта, до транспорт от и до хотела.
  • Хотелите, които предлагаме са лично проверени и гарантираме за качеството на услугата.
  • С нас спестявате пари! Груповите резервации ползват преференции.
  • Ние сме вашият партньор, който е на разположение при всякакви проблеми.
  • Предлагаме над 100 оферти за празнуване на студентския празник – 8 Декември.

[/yes_list]

Имате нужда от транспорт?

Това разбира се, не е никакъв проблем. Предлагаме организиран транспорт от всяко кътче на България директно до хотела. Разгледайте всички дестинации и цени  [highlight] ТУК [/highlight] . Ако резервирате транспорт + хотел получавате 5% отстъпка от пакетната цена на транспорта. 

 

 Разгледайте всички оферти

 

Имате въпроси?

Нашите красиви колежки са на разположение за всякакви въпроси и резервации. Те ще ви консултират при избора на оферта и заедно с тях ще откриете най-добрият вариант.

[bd_table]

Деница Енчева Доника Жекова
Деница Енчева Доника Жекова
+359878141102 +359878141104
+3592 983 52 83 +3592 983 12 33
info@sta.bg

[/bd_table]

Нашият рекламен флаер

Листовка 8 Декември 2014Листовка 8 Декември 2014