Познайте дестинацията – Загадка #30 – 08.05.18

433
познайте-дестинацията-2
Church by Peter Iliev is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Готови ли сте за последната интригуваща загадка от играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“? То тогава затегнете коланите, защото тази седмица сме ви подготвили финалната, специална непозната забележителност! Вижте кратките ни насоки по-долу и разберете какво се крие зад загадка #30…

Жокери към загадка #30 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Емблематични останки от християнски храм.
  • Сградата е функционирала от IV до ХIV век като късноантична и ранносредновековна базилика.

Успяхте ли да познаете къде се намира последното за сезона място? То тогава изпишете неговото име като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на следващата седмица, на 14 май 2018 година най-накрая ще изтеглим участникът, който ще получи ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Червената църква край Перущица, България, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Анна Димитрова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в тегленето на голямата ни награда!

Списък с всички загадки от играта