Искате ли да станете част от магията на класическата музика и да присъствате на едно от най-дългоочакваните ежегодни музикални събития? Ако сте ценители на изкуството и любители на класиката, ще ви предоставим възможност да се включите в международния фестивал „Моцартови празници“!

Какво ви очаква по време на „Моцартови празници 2017“

За тринадесета поредна година в рамките на пет вълнуващи дни, Правец ще посрещне редица изпълнители от различни точки на света. По време на фестивала ще имате възможност да се насладите на уникални музикални представления, театрални и балетни постановки, изпълнени от бележити имена от световната сцена!

моцартови-празници-спечелете-билет-за-операта-кармен

Ще имате възможност да присъствате на огромно разнообразие от симфонични и оперни концерти, завладяващи спектакли, класически и джаз формации. Ще можете да се докоснете до „Познатият и непознат Доницети“, „Жулиета без Ромео“, „Геният на Барока и властелинът на светлината“ и още редица възхитителни представления. А край очарователното езеро на хотел RIU Pravets Resort за пръв път можете да станете свидетели на спектакъла „Влюбеният Моцарт или кукловодът Дон Жуан“.

Вече се предлагат и пакети с 2 нощувки и достъп до 6 представления до фестивала „Моцартови празници“. Разгледайте офертата в сайта на Loyal Travel.

 

Операта „Кармен“ – грандиозният финал на музикалната феерия!

Фестивалът „Моцартови празници 2017“ ще бъде закрит с едно от най-емблематичните произведения на френския композитор Жорж Бизе. Площадът пред община Правец ще се превърне в монументална сцена за постановката на операта „Кармен“.

Спектакълът е дело на Държавна опера – Стара Загора и ще премине под режисурата на Огнян Драганов. Сценичната адаптация е поета от Тодор Демеров, а в представлението ще вземе участие италианският диригент Давид Крешенци. Специални гости на постановката са също солистите Саня Анастасия от Сърбия и Дарио ди Виетри от Италия.

Как можете да спечелите билети за операта „Кармен“

Ако искате да заемете своето място сред публиката на това уникално музикално представление, участвайте в играта на туристическа агенция Loyal Travel! Ние ще ви предоставим възможност да спечелите два билета за грандиозния финал на фестивала „Моцартови празници“.

Единственото, което трябва да направите, за да се включите в томболата, е да тагнете в коментар човекът, с когото бихте споделили това уникално преживяване!

🎼 Спечелете 2 безплатни билета за операта „Кармен“ от Жорж Бизе.

Тагнете в коментар с кого желаете да посетите закрива…

Posted by Loyal Travel on Sunday, 11 June 2017

 

Ако искате да се насладите на неповторимата класическа атмосфера, ще очакваме вашите коментари под публикацията ни във Facebook. Името на печелившия участник, който ще получи възможността да гледа на живо операта „Кармен“ ще бъде обявено на 30.06.17 г. (петък).

 

Резервирайте пълен пакет „Моцартови празници 2017“

Научете повече за III-ти музикален фестивал Моцартови празници: