Ярка, изпълнена с бурни събития, лека и весела – такава обещава да бъде 2016 година, която ще премине под знака на Огнената маймуна. Събитията през тази година ще бъдат непредвидими и понякога нелогични, както и самата домакиня – Червената огнена маймуна. Това животно притежава силна природна интуиция, достатъчно артистично и мило е, но понякога променя настроението си на 180 градуса и се превръща в нещо зло и избухливо.

Така както е невъзможно да се предскаже настроението на маймуната след няколко часа, така и не може да се предвиди точно каква ще е 2016 година. Всичко може да се промени бързо и неочаквано – спокойният живот внезапно да се изпълни с непредвидими събития, изходът от които да се предвиди понякога е невъзможно. За всички знаци на хороскопа Маймуната предвещава промени в живота, динамика и очаквания. Ние ви пожелаваме тези изненади да са положителни и да ви донесат само запомнящи се мигове през 2016 година.

Овен

Впечатлителният и неспокоен Овен през 2016 година много често ще пътува из природата с близките си и любими хора, например, пътуване в България или близки дестинации – Гърция, Турция, Македония, Сърбия. Странстванията в далечни краища не са за тези хора, пречка за това ще е работата им, за която и без това те са загрижени. Ако на Овните им предстои далечно пътуване, то ще се дължи на работна командировка в чужбина, благодарение на която те ще могат да научат повече за културния живот на други народи.

Телец

Хората родени под знака на Телец трябва да си починат добре и за това си струва да помислят за пътуване. Но помислете за почивка сам, за да се разведрите и вземете глътка въздух от семейния живот и ежедневната рутина. Можете да отидете, например, в Тибет или Перу или в по-близките алпийски курорти. Нуждаете се от активна почивка, където ще можете да получите добър заряд от енергия и много нови впечатления и, разбира се, да се отдалечите от всекидневния живот. Но не и пасивен отдих.

Близнаци

При Близнаци ще се появи голямо желание да странстват. В началото на годината те вече ще планират пътуване към необичайна и екзотична страна, но не сами, а заедно със своята половинка. Но усилена работа няма да им позволи да се измъкнат по-рано от средата на годината. Това означава, че ще могат да пътешестват от месец юни. Отличен вариант за почивка е екзотичен Виетнам, Израел, Дубай.

Рак

Да се отпуснат спокойно и за нищо да не мислят през 2016 година на Раците няма да се отдаде, защото могат да възникнат проблеми от финансово естество. Но има решение и то се състои в пътувания из България. Например, на брега на Черно море, където е възможно дори да отидете на палатка или по прекрасните планински маршрути на Стара планина, Родопите или Рила. А през зимата ще се появи неочаквана възможност за пътуване до Мароко или Сърбия много изгодно.

Лъв

Лъвовете много внимателно ще подбират къде да се отправят на пътуване. Може би чак в средата на годината ще решат да заминат на пътешествие заедно със семейството си или с голяма компания. За предпочитане при тях са курортните зони на Турция, Дубай. Ще комбинират активен и пасивен вид почивка. Това означава, че лежането на плажа ще бъде комбинирано с каране на водни ски или гмуркане. Всички разходи се предполага ще поеме именно Лъвът.

Дева

Хората, родени под знака на Дева, ще предпочетат да отидат в южните страни, където могат да съчетаят пазаруването с почивка в хотела, на плажа, забавления в клубове или барове с нощно къпане. Те искат да се отпуснат изцяло, за да не е преминала напразно отпуската им. Те ще могат да се насладят на почивката напълно. Представителите на този знак могат да се отправят към просторна Италия, Испания или по бреговете на Португалия. Най-важното е да имат до себе си близки хора.

Везни

Няколко пъти през 2016 година ще могат да пътуват представителите на знака Везни. Те са големи любители на обиколките по магазините и покупките, а искат да посетят и тези места, за които са чели в детските си години. През 2016 година Везните ще получат шанс да посетят тези места, голяма част от които се намират в западната част на Европа. В това пътуване задължително трябва да отидат със своята половинка, защото има какво да се желае във връзката между влюбените. Пътувайки заедно, ще могат да преоткрият своите чувства.

Скорпион

През 2016 г. Скорпионите най-сетне ще имат възможност да се отпуснат. И те ще предпочетат качествена почивка в хотел от най-висок клас на брега на морето във Франция, Италия или дори по-близко като Хърватия, Малта, Гърция. Но дори и без възможност да отидат далеч, извън границите на България, то и в нея те ще намерят как отлично да си починат. Могат да пътуват извън града, из природата, да се отпуснат на брега на река или езеро, където да ловят риба или просто да релаксират.

Стрелец

Представители на съзвездието Стрелец са по природа мечтателни, те с нетърпение очакват времето, когато ще могат да пътуват по страните с фотоапарат на врата. Но обиколки по магазините и покупки са най-голямата слабост на Стрелците. Именно затова могат да посетят Истанбул и да обиколят неговите пазари, да посетят седмицата на модата в Милано или многобройните магазини в Париж. Близък приятел или приятелка могат да правят компания на Стрелеца в това увлекателно пътешествие.

Козирог

Козирозите са много заети хора, рядко имат възможност и сгоден случай нормално да се отпуснат, но ако искат, тогава всичко се получава. Годината на Маймуната ще бъде много пълна в работен план за тях. Ако някой от представителите на този знак реши да предприеме пътуване, то това най-вероятно ще бъде в Европа. Пътуване с личен автомобил ще позволи преминаването през много страни и опознаване културния живот и традиции на други народи. За представителите на Козирог ваканцията е средство за общуване с близките им и затова предпочитат да пътуват със семейството си.

Водолей

По отношение на пътуванията годината на Маймуната ще се окаже изключително добра за хората, родени под знака на Водолея. Те ще намерят време за чудесен отдих, който ще им донесе изключителна полза. Това могат да бъдат различни екскурзии в страни по света, чрез които ще получат шанс да се запознаят с най-новите чуждестранни технологии, да почерпят нещо ново и вълнуващо за себе си. Пасивната почивка не е за тези хора, защото те са много активни по природа. Дори ако Водолей замине на почивка сам, сам той няма да остане, весела компания ще се образува около него във всяка точка на земното кълбо. И всичко това, защото Водолеят е душата на компанията.

Риби

На Рибите през 2016 година няма да се нравят много задграничните пътувания. Те смятат, че могат отлично да си починат и на родна територия. За тях най-важното е да имат до себе си човек, с когото им е забавно и интересно. Добре могат да прекарат отпуска си по черноморските курорти, във Велинград – спа столицата на Балканите или в някой от планинските ни курорти. А ако все пак решат да се отправят в чужбина, това ще се случи не по-рано от есента и най-вероятно ще изберат Германия или Холандия.

Изберете своята дестинация