Познайте дестинацията – Загадка #24 – 27.03.18

506
познайте-дестинацията-2

За поредна седмица играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ е подготвила за вас нова, интригуваща загадка! Правилният ви отговор ще ви предостави шанс за спечелването на ваучер на стойност 500 лв. Вижте какво сме скрили този път зад загадка #24, използвайки насоките ни по-долу…

Жокери към загадка #24 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Известна католическа църква.
  • Базиликата е проектирана от Донато Браманте, Микеланджело Буонароти, Карло Мадерно и Джовани Лоренцо Бернини.

Успяхте ли да откриете кое е търсеното място? То тогава изпишете името му като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на следващата седмица, на 02 април 2018 година ще обявим името на победителя, който ще получи забавна настолна игра „Запомни ме“.

А на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще изтеглим и победителя, който ще получи ваучер на стойност 500 лв. за следващото му незабравимо пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи кои са имената на изтеглените участници!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Базиликата „Свети Петър“ във Ватикана, Германия, а участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Изабела Версано! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта