Познайте дестинацията – Загадка #18 – 13.02.18

408
познайте-дестинацията-2

В разгара на месеца на любовта, играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“ се обръща към вас с тематичната ни загадка #18. Ако искате да спечелите шанс за ваучер на стойност 500 лв., който да използвате за следващото си романтично пътуване, то тогава вижте кратките ни насоки и дайте своя отговор…

Жокери към загадка #18 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Популярен воден канал.
  • Най-важното трасе на водния транспорт в града.

Успяхте ли да се досетите коя е дестинацията? То тогава напишете името на мястото като коментар на кирилица под тази публикация.

В началото на новата седмица, на 19 февруари 2018 година ще изтеглим и името на следващия ни седмичен победител. Той ще получи забавната ни настолна игра „Запомни ме“.

Припомняме ви, че на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ви очаква и тегленето на големия ни победител! Той ще получи ваучер на стойност 500 лв., за едно невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше Канале гранде в пленителната Венеция, Италия! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Ели Георгиева! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта