Познайте дестинацията – Загадка #12 – 02.01.18

598
познайте-дестинацията-2

Започваме новата 2018 година с нови сили и нови, още по-интригуващи предизвикателства в играта на туристическа агенция Loyal Travel „Познайте дестинацията: сезон 2“! Вижте дали късметът ще ви се усмихне и ще откриете скритата забележителност зад загадка #12, използвайки кратките ни насоки…

Жокери към загадка #12 от „Познайте дестинацията: сезон 2“

  • Бароков дворцов комплекс, построен през 1721-1722.
  • Изграждането на популярната сграда е по поръчка на принц Евгений Савойски.

Успяхте ли да се досетите кое е скритото съкровище този път? Ако зрителната ви памет не ви е подвела и знаете къде е мястото от снимката, изпишете вашия отговор като коментар на кирилица под тази публикация.

С началото на следващата седмица, точно на 8 януари 2018 година ще обявим името на първия ни седмичен победител за 2018-та! Той ще получи нашата забавна настолна игра „Запомни ме“.

Не забравяйте също, че на финала на поредицата ни от загадки в играта „Познайте дестинацията: сезон 2“ ще обявим и името на големия ни късметлия! За него сме предвидили ваучер на стойност 500 лв., който да използва за следващото му невероятно пътуване с туристическа агенция Loyal Travel! Следете нашия блог и официалната ни Facebook страница, за да разберете първи имената на избраните късметлии!

Отговаряйте редовно на нашите предизвикателства, защото всяка седмица е нов шанс да спечелите някоя от нашите невероятни награди!

Пожелаваме ви късмет!

Отговорът на седмичната ни загадка беше дворецът Белведере, намираща се в Виена! Участничката, изтеглена на случаен принцип в нашата томбола е Габриела Димитрова-Николова! Поздравяваме печелившата ни участничка и пожелаваме успех на всички останали в предстоящите ни предизвикателства от играта „Познайте дестинацията: сезон 2“!

Списък с всички загадки от играта