Извънредна обстановка

1443

Уважаеми наши клиенти на туристическа агенция Loyal Travel,

Днес е 14.05.2020г. извънредното положение вече е зад гърба ни, но животът ни е различен и опасността още не е преминала. Ще трябва да живеем по различен начин, ще трябва да се справим. Сега времето изисква отговорност, бърза организация и пренастройване, правилна оценка и важни решения, за да продължи всеки пътя си. Връзката по между ни е още по-важна, защото по-лесно е когато трудностите са споделени.

Вярваме, че с разбиране, търпение и много работа заедно ще се справим и заедно пак ще пътуваме и ще се радваме на нови светове и нови приятелства. Поради форсамжор/непреодолима сила, която засегна почти целия свят – епидемията COVID-19, е невъзможно да бъдат реализирани туристическите пътувания. Всички тези резервации са анулирани и възможностите, които има всеки са:

Резервации по пакети и туристически услуги с туроператор Лоял Травел ЕООД с дата на отпътуване в периода 13.03 – 15.06.2020г.

  1. Да прехвърлим резервацията по същия туристически пакет с друга дата на отпътуване удобна за вас в период до декември 2021 г., оформен като анекс към настоящия договор.
  2. Да ползвате платената сума към нас под формата на кредитен ваучер за стойност, оформен като договор, с което парите ви ще бъдат прехвърлени за бъдещо ползване на туристически пакет или туристическа услуга. Валидността на кредитния ваучер, периода, в който можете да го използвате е 24 месеца, считано от датата на издаване. Този ваучер за стойност може да бъде прехвърлен за ползване от трето лице след спазване на съответния ред за това.
  3. Да ви бъдат възстановени средствата в срок до 12 месеца след края на Извънредното положение съгласно законовите разпоредби с издаването на кредитно известие към направена фактура за плащане.

В рамките на следващите дни до 22.05.2020г. очакваме писмено да ни информирате за вашето решение и избора, който правите. Ние ще придвижим документалното оформяне на взетото от вас решение, което ще получите на електронната си поща, което е желателно (с оглед социална дистанция) да подпишете и върнете по e-mail.

За тези, които искат да направят това на място след отварянето на офисите ни за работа с клиенти, за създаване на оптимална организация за обслужване ще получите обаждане по телефон, за да се уточни подходящо време съобразно Вашите възможности, така че да не се стига до струпване на клиенти и да не се налага изчакване – за максимално бързо и безопасно обслужване.

В случай, че изберете вариант с ваучер, моля да имате предвид, че ние ще направим всичко и ще продължим своята работа, а ликвидността на заплатените суми e гарантирана и от покритието на застрахователната полица „Отговорност на туроператор“ на Лоял Травел ЕООД №13062010010291 в ЗК Лев Инс АД. Работи се на държавно ниво и за допълнителни гаранции за заплатените от вас суми.

Резервации, в които Loyal Travel работи като туристически агент, ще важат условията и инструкциите на доставчиците на туристически пакети и туристически услуги. Моля, проявете разбиране относно цитираните от нашите служители срокове и условия.

Организация на работа в Loyal Travel от 14.05.2020г.:

Във връзка с отпадането на Извънредното положение на 14.05.2020г. и обявяването с решение на МС 365 от 14.05.2020 на Извънредна епидемична обстановка в периода 14.05 – 14.06.2020 бе издадена заповед на Министъра на здравеопазването РД-262-14.05.2020 за въведените противоепидемични мерки.

От 14.05 до 25.05.2020г. офисите ни няма да работят с клиенти на място. Екипът ни ще бъде на разположение по телефон, e-mail, онлайн чат и Facebook. За повече информация, посетете нашата секция контакти.

От 26.05.2020 г. до 14.06.2020 г. всички офиси на Лоял Травел ще работят при следните мерки:

  • Влизането в офис ще бъде възможно на не повече от двама души едновременно.
  • Моля, при влизане носете маска.
  • Моля, спазвайте дистанция от 1,5 м от служителя и другия клиент в офиса.
  • Моля, след влизане в офиса, използвайте препарат за дезинфекция на ръцете.
  • Loyal Travel спазва всички предписания на здравните власти относно хигиена и дезинфекция, и препоръката за дистанция.

Разчитаме на вашето разбиране, търпение и толерантност в тази извънредна ситуация. При промяна на обстановката, нормативната база, препоръки от страна на държавните органи и институции ще ви информираме своевременно и ще направим всичко необходимо.

От наша страна ще срещнете професионално отношение, необходимата грижа за реорганизацията на вашите пътувания, при оптимални условия и използвайки всички възможности.

Вярваме в утрешния ден и че отново ще пътуваме безопасно, сигурно без страх и скоро ще си върнем спокойствието и радостта. Целият екип, който ръководя, сме на разположение за информация и съдействие.

За нас е чест, че сте наши клиенти. Ние ценим и пазим вашето доверие!

С уважение,

Свидна Динева, управител на Loyal Travel