Парламентът на Република България реши единодушно да обяви ИЗВЪНРЕДНО положение в страна в периода 13.03.20 до 13.04.2020 г. Успоредно с гласуването на предложението на Министерски съвет се проведе и спешна пресконференция, организирана от АБТТА, на тема „КОЛАПС 20: Призив на българската туристическа индустрия към Правителството на Република България във връзка с COVID 19„. По време на пресконференцията се споделиха тревожните данни от туристическата индустрия от последните седмици и потенциалните икономически щети от създалата се паника.

За нас основен приоритет остава здравето и безапасността на нашите клиенти и нашите служители. През последните 3 седмици анулирахме стотици резервации, отменихме планирани групи и отложихме във времето пътувания в името на безопасността на всички.

Време е да се погрижим за вас и за себе си и да ограничим личните контакти. Самодициплината, взаимната помощ и разбирането на ситуацията е пътят за преодоляване на кризата.

Промени в работния процес на Loyal Travel

Считано от 16.03.20 (понеделник) всички наши офиси спират да обслужват клиенти на място и служителите ни ще работят дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по телефон, по e-mail или в онлайн чат с наш оператор. Колегите ще са на линия в интервала от 10:00 до 18:00 ч. и ще съдействат на 100% на всяко запитване и искане за информация. Препоръчваме Ви комуникация по e-mail, тъй като телефоните ни са изключително натоварени и към момента успяваме да обслужим едва 27% от входящите обаждания.

При необходимост от връщане на сума по дадена резервация това ще става единствено по банков път, като за целта ще се уточнят детайлите по e-mail или в онлайн чат. Срокът за възстановяване се променя на до 30 дни, предвид условията при коитo се налага да работим.

Разчитаме на Вашето разбиране за тази извънредна и без аналог ситуация. Молим за търпение. Вярваме, че до няколко седмици и ще можем да възстановим нормалните темпове на оперативната ни работа.

Резервации с дата на отпътуване до 13.04.2020 г.

Следим постоянно Ситуационния център към Министерството на Външните работи, в който се актуализира постоянно информацията за оценка на риска за пътуване до определена държава. При промяна в индекса на определена държава или затварянето на границата на Република България за пътувания към дадената държава ще се отменят всички пътувания до 13.04.2020 г. (включително). На записаните туристи ще бъдат предложени алтернативни варианти за пътуване в бъдещ период или запазване на внесените суми под формата на ваучер.

Резервации с дата на отпътуване след 13.04.2020 г.

На този етап всички резервации с дата на пътуване след 13.04.2020 остават активни и пътуванията няма да се отменят, като разбира се ситуацията е динамична и сроковете могат да се променят. При отказ от пътуване на туристи по резервация с дата на отпътуване след 13.04.20 г. се действа спрямо общите условия за туристически пакети на Лоял Травел ЕООД или общите условия на партньора Туроператор, който е титуляр по пътуването.

Нови резервации за бъдещи периоди

Всички оферти в сайта ни www.loyal-travel.com са напълно актуални и можете да правите резервации в реално време. Потвърждението на резервацията, генерирането на документи също се случва в реално време. А плащане по потвърдена резервация можете да направите по банков път, онлайн с карта или чрез мрежата на ePay.bg. Разгледайте активните промоции в момента или се абонирайте за нашият имейл бюлетин.

Пазете се! Пазете и хората около Вас! Сигурни сме, че скоро ще можем отново да пътуваме свободно по света.