Социалните мрежи са пълни с постове по темата за лятото и времето, което е нормално предвид многобройните проливни дъждове от последния месец … Спокойно, хора! Ние поръчахме на времето да се стяга! През последните няколко месеца положихме много усилия и работихме здраво за да успеем да реализираме всички идеи, които събрахме за това лято. Няма да се дадем лесно 🙂 Лято ще има! Честна ЛОЯЛска!

Днес, 21ви юни (13:51 ч.)  стартира астрономическото лято, което надяваме се да сложи край на всички митове и легенди, че лято няма да има. Не губете време в търсене на оферти, идеи, дестинации за лятната си почивка. Всичко, което ви трябва е точно тук:

С карта на почивка

С карта на почивка

Точно преди 3 дни стартира най-новият проект на Loyal Travel Corporate и Loyal School – http://skartanapochivka.com. Идеята на проекта е да събере на едно място хотели от цяла България, които да позволят пълноценна почивка на добра цена.  Повече за идеята, проекта и реализирането му писахме преди няколко дни в нашия блог.

Можете да избирате оферти за Банско, Боровец, Велинград, Китен, Пампорово, Приморско, Пчелински минерални бани, Старозагорски минерални бани, Златни пясъци и Чифлик. Всички цени са за 7 нощувки и са организирани в 9 смени (събота-събота).  Считаме, че „С карта на почивка“ предлага най-добрата възможност за почивка на цялото семейство, на преференциална цена.

Разгледайте офертите

Лято 2014 в Гърция

Лято 2014 в Гърция

Гърция е една от любимите ми дестинации за лятна почивка. За последните 4 години не съм пропускал възможност да се върна отново на Халкидики, Тасос, Лефкада или пък Олимпийската ривиера. Екипът ни е събрал над 100 предложения за почивка в Гърция със собствен транспорт, самолет или с автобус.

А специално за нашите ЛОЯЛни клиенти сме подготвили и изненада – всички членове на Loyal Travel Club получават допълнително 5% отстъпка от цените за почивка със собствен транспорт. А резервациите през сайта, платени по банков път получават допълнително 3% отстъпка. Звучи добре, нали?

Подготвили сме и допълнително 2 оферти с ранни записвания за почивка в Гърция – Халкидики и Олимпийската ривиера. Ако резервирате до 30.06 ще получите 5% отстъпка от пакетите за 7 нощувки, със собствен транспорт. Разгледайте хотелите за Халкидики и Олимпийската ривиера.

Разгледайте офертите

Почивки в ТурцияЛято 2014 в Турция

Почивката в Турция винаги е ярко и незабравимо съчетание от източен колорит и западно обслужване. Почивката в Турция има много предимства: невероятна природна красота, девствени плажове и заливи, присъствието на четири морета и живописни планини, широка гама от удобни хотели, отлична туристическа инфраструктура, спа центрове, високо качество на обслужване и разумни цени правят тази страна така популярна сред туристите от цял свят.

Бонусът в случая е доста интересен 🙂 Всички резервации за почивка в Турция, направени през сайта получават промокод за 8% отстъпка за почивка в Гърция със собствен транспорт. Така ще можете да се насладите на двойна лятна почивка и то изгодно!

Разгледайте офертите

Екскурзии с Loyal TravelЕкскурзии

През последната една година успяхме да създадем и добавим много нови дестинации и маршрути. Вече можем да се похвалим с над 100 оферти за екскурзии в чужбина.  През лятото са много популярни екскурзиите до Австрия, Германия, Франция, Италия, Испания … Можете да си направите и резервация от сега за Септември (22.09 е почивен ден, който не е разбрал).  Обръщам ви специално внимание на програмата ни за Кападокия от 17.09. Този път ще пътуваме по 6 дневна програма с 1 нощувка в Анкара, 2 нощувки в Кападокия, 1 нощувка в Коня и 1 нощувка в Истанбул. Резервации до 31.07 ползват 7%  отстъпка от основната цена за ранни записвания!

Разгледайте офертите

Почивка на МалдивитеМалдиви

С огромна радост Ви съобщавам, че тази есен ще ходим на Малдивите. Заедно с Вас, разбира се 🙂 Това е поредната изненада, която подготвяхме през последните няколко месеца. Благодарение на целия ни екип – успяхме да реализираме още една мечта: да пуснем пакет за почивка на Малдиви. Програмата е за периода 31.10 – 09.11.2014, като имаме специални цени за ранни записвания до 10.07.2014 г.! Избрали сме 6 хотела, които отговарят на всеки вкус. Полетът е през Истанбул с Турските авиолинии.  Комплексите на Малдивите са малки, двуетажни къщички, част от които построени сред водата и всички обзаведени изцяло от естествени материали. Вижте какво още можете да научите за Малдиви.

Разгледайте програмата

Надявам се това, че обещавам хубаво време от тук нататък и големия избор от оферти да ви усмихне в поредния дъждовен ден … Какво ще кажете за това изобилие от дестинации и идеи за почивка?  Можете да оставите своите коментари по-долу или пък директно да си питате колегите от отдел продажби на 02 / 983 52 83 или на reservations@loyal-travel.com .